Zonnepaneel Solar Building Energy

Weekprijs
(excl. BTW / incl. BTW)
250,00 / 302,50
Extra week
(excl. BTW / incl. BTW)
250,00 / 302,50
Transport code 3 Wat is dit?
Meer weten?Bel mij terug

Bestelbaar product: directe order
Wat is dit?

Subtotaal€ 250,00 (Wat is dit?)
€ 302,50 incl. BTW
Verzekering 7% € 17,50 (Wat is dit?)
Totaal€ 267,50
€ 323,68 incl. BTW
  • Zonnepaneel Solar Building Energy
  1. Zonnepaneel Solar Building Energy
  2. Bekijk video
"Energie waar u op kan bouwen"

Energieneutraal bouwen heeft de toekomst. In de komende jaren gaat Nederland steeds energiezuiniger bouwen, tot (bijna) energieneutraal in 2020. Dat ligt vast in Europees en Nederlands overheidsbeleid.
Stel je eens voor dat je als uitvoerde partij (ook al in de aanbesteding) laat zien dat je een energieneutrale bouwplaats hebt, je hebt de eerste stap gezet!

Oplossing
Sijperda Verhuur heeft de oplossing om uw project energieneutraal te maken; Solar Building Energy! Op bouwplaatsen staan altijd units met platte daken waarop zonnepanelen geplaatst kunnen worden. Sijperda Verhuur plaatst een frame met zonnepanelen op het dak van de unit en het moment dat de zon schijnt wordt de energie gelijk verbruikt op jouw bouwlocatie.

Opbrengst
De gemiddelde teruglevering per unit is 1786 kWh per jaar, dit is vergelijkbaar met het verbruik van een gemiddeld Nederlands huishouden in een half jaar. Het koffiezetapparaat, acculaders, computers, verlichting en alle overige aangesloten verbruikers op het lichtnet wordt gevoed door zonnepanelen. De teveel opgewekte energie wordt teruggeleverd aan het net, deze hoeveelheid energie wordt geregistreerd en wordt op een later tijdstip weer teruggenomen, bijv. s' nachts.

Plaatsing
Sijperda Verhuur zorgt voor de plaatsing van 8 zonnepanelen op het platte dak van een unit of container. Op het onderstaande instralingsdiagram van Nederland is eenvoudig af te lezen wat de maximaal mogelijke instraling per jaar is. Bij een helling van 36 graden en een orintatie van vijf graden west ten opzichte van het zuiden ontvangt een zonnepaneel de maximale instraling.

Teruglevering elektriciteit
Bij het aanvragen van een bouwaansluiting dient u de Solar Building Energy aan te melden bij de energieleverancier. Uw netbeheerder en energiebedrijf moeten hier namelijk vanaf weten en een juiste meter installeren die dit mogelijk maakt. Hoeveel mag u salderen? Over het algemeen mag u minstens 5000 kWh mag salderen per meter. Salderen houdt in dat u uw eigen opgewekte energie mag wegstrepen tegen wat u verbruikt hebt. U krijgt hiervoor dus dezelfde prijs als wanneer u stroom afneemt, dus inclusief BTW en energiebelasting. Gaat u meer energie opwekken dan dat u verbruikt dan krijgt u daar een vergoeding voor.

Kosten
Doordat Sijperda investeert in een bedrijfsmiddel dat voldoet aan de eisen van de Energielijst gecombineerd met een scherpe inkoop kunnen we de kosten voor u als klant erg laag houden en kunnen wij u een aantrekkelijk voorstel doen.