Huurstop toiletten bouwvak

donderdag 9 juli 2020

In verband met de komende vakantie reinigen wij geen toilethokjes/verrijdbare toiletboxen en schaftwagens met toilet in de weken 30, 31 en 32.

Bij geen bericht van jouw kant worden de toiletten niet gereinigd en ontvang je automatisch een huurstop van 3 weken. De huurstop zul je terugzien op de eerste factuur na de Bouwvak.

Wil je tijdens deze drie weken toch van onze dienst gebruik maken? Vul dan dit online huurstop-/wijzigingsformulier in. Wanneer je het toilet op wil laten halen in week 29 en op dezelfde locatie terug wilt plaatsen in week 33, dan kun je dit ook aangeven in het formulier.

Let op! Het ophalen en terugplaatsen van de toilethokjes gebeurt op route. Hierdoor kan het zijn dat jij gedurende week 29 en week 33 niet de volledige week over onze service beschikt. Vanaf week 34 worden de toiletten weer wekelijks gereinigd.

Wil je deze mail ook aan jullie uitvoerders/projectleiders uitdelen? 

Heb je het formulier reeds ingevuld, dan is deze mail voor jou niet van toepassing.

Bij vragen kunt u contact opnemen met Toiletservice op 0512-745023 of via toiletservice@sijperdaverhuur.nl.

P.s. wij komen in de bouwvak langs om het toilet schoon te maken, zodat je na de vakantie van een schoon toilet gebruik kunt maken. Houd er rekening mee dat onze chauffeur bij het toilet kan komen.

Terug