Sijperda Verhuur en Fervent Opleidingen gaan samen slim aan de slag

vrijdag 16 juni 2017

Sijperda Verhuur en Fervent Opleidingen uit Leek bundelen hun krachten. Daarmee zijn klanten niet alleen verzekerd van het beste materieel, maar voldoen ze ook aan de strenge wet- en regelgeving én genieten ze van een breder aanbod opleidingen en cursussen.

Fervent is de allround dienstverlener voor werk, opleidingen en ontwikkeling van vakmensen in de bouw- en infrasector. Wij weten alles van het opleiden en ontwikkelen van kennis en vaardigheden. “Met tientallen cursussen en opleidingen (o.a. VCA, BHV) zorgen we ervoor dat de juiste kennis aanwezig is op de werkplek. “Eén en één is drie. Samen slim aan de slag” knikt collega-directeur Sjoerd van der Wiel van Fervent.

Samen slim aan de slag
Vanuit de nieuwe werkwijze ‘Samen slim aan de slag’ krijgen klanten van Sijperda Verhuur voortaan gemakkelijk toegang om de kennis en skills van eigen medewerkers up to date te houden of verder te ontwikkelen. Dat kan onder andere in het eigen opleidingscentrum in Heerenveen, dat boven de verhuurvestiging van Sijperda is gevestigd. “Hier hebben we alle kennis en materiaal in huis die nodig is bij een breed scala aan cursussen en opleidingen”, weet Jos Jellesma. “Maar ook inhouse bij klanten of op andere locaties geven we trainingen of cursussen.”

We passen ons aan naar de behoefte van de klant
Flexibiliteit en maatwerk staan voorop in de samenwerking tussen Sijperda Verhuur en Fervent. “Wij beschikken over een vraag gestuurd opleidingsaanbod”, benadrukt Sjoerd van der Wiel van Fervent. “Dat betekent dat wij een cursus of opleiding op maat maken, passend bij de behoefte van onze klanten. Ons opleidingsaanbod gaat daarmee verder dan alleen vaktechnische kennis van en werken met machines en materieel. Via Fervent Opleiden kunnen we medewerkers bijvoorbeeld ook begeleiden in het succesvol afronden van een bedrijfsspecifieke cursus op het gebied van onder andere communicatie, duurzaamheid, veiligheid en kwaliteitszorg.”

Voordeel voor de klant
De klant kan zowel fysiek materieel als de kennis hiervan bij één aanbieder krijgen. Door de expertise van twee bedrijven te bundelen geniet de klant van een veilige werkplek. Het cursusaanbod van Fervent is al net zo uitgebreid als het assortiment van Sijperda Verhuur. ‘’Wij zorgen ervoor dat beide naadloos op elkaar aansluiten”, aldus de heren Jos Jellesma en Sjoerd van der Wiel.

Bekijk de website van Fervent Opleidingen 

Terug