Sijperda Verhuur

Hangbruginstallaties

Sijperda Verhuur heeft een gespecialiseerde afdeling met een ruim assortiment hangbruginstallaties en veel expertise voor installatie en advies.

Hangbruginstallaties: veiligheid op elke gewenste hoogte

Door het modulaire systeem is de hangbruginstallatie eenvoudig aan te passen aan iedere gebouwsituatie, het assortiment hierin is breed en divers en biedt oplossingen voor vele soorten werkzaamheden op onbeperkte hoogtes.

Oplossing

De verplaatsbare hangbruginstallaties zijn een fraaie oplossing om op efficiënte, veilige en flexibele wijze uw werkzaamheden uit te voeren. De hangbruginstallaties zijn in verschillende uitvoeringen leverbaar en voldoen aan alle gebruiksvoorschriften voor bijvoorbeeld schilder- bouw- en onderhoudswerkzaamheden.

Gebruik

De hangbruginstallaties zijn zeer geschikt voor schilderswerkzaamheden, gevelafdichtingen, gevelisolatie, gevelbekleding, gevelbeglazing, industriële toepassingen, ketelbouw en -onderhoud, scheepsbouw, onderhoud aan bruggen, torens, schoorstenen, montagewerkzaamheden en renovatie- en onderhoudswerkzaamheden.

Installatie

De hangbruginstallaties zijn geïnspecteerd en gekeurd middels de daarvoor geldende normen en wordt geïnstalleerd door vakbekwaam personeel. Ter plaatse is de hangbruginstallatie aan te passen aan iedere situatie en daardoor geschikt voor vele toepassingen.

Heeft u belang bij meer informatie of wilt u een offerte aanvragen, dan kunt u contact opnemen met de vestiging in Groningen via 

050-3124749

of stuur een mail naar: groningen@sijperdaverhuur.nl