Bouwplaatsinrichting & Materieeldienst


Bouwplaatsinrichting veilig & efficiënt

Sijperda biedt een totaalpakket voor de veilige en efficiënte inrichting van jouw bouwplaats. Wij denken vanuit onze expertise graag met je mee, bij voorkeur gelijk al in het voortraject. Onze ervaren specialisten maken je wensen inzichtelijk en vertalen deze in een praktisch ontwerp. We leveren het juiste materieel volgens planning en richten dit vakkundig voor je in op de bouwlocatie, indien gewenst “turn-key”. We hebben hiervoor alles in huis; van materiaalcontainers, kantoorunits, sanitaire voorzieningen en schaftwagens tot bouwhekken, rijplaten, verlichting, verdeelkasten, aggregaten en overige stroom-voorzieningen. We verzorgen zelf de logistiek, dus de lijnen zijn kort.

Het enige wat jij nog maar hoeft te doen is bouwen...

Materieeldienst uitbesteden

Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om de gehele materieeldienst volledig aan ons uit te besteden. Hierdoor hoef je zelf niet meer te investeren in materieel, beschik je altijd over het juiste materieel en betaal je er alleen voor als je het gebruikt. Zo voorkom je hoge afschrijvingskosten, onderhoudskosten en onnodige, dure stilstand van het materieel.

Ook is het mogelijk om het materieelbeheer voor een bepaald project aan ons uit te besteden. Bij grote projecten kan er zelfs een verhuurdepot on-site worden geplaatst. In samenspraak stellen we een pakket op maat samen; we bespreken de benodigde grijpvoorraad en maken afspraken over de levering van het overige gereedschap of materieel. De grijpvoorraad heb je direct beschikbaar, zodat je efficiënter werkt en kosten bespaart. Wij verzorgen de keuringen en kwaliteits-controles en eventuele storingen verhelpen we snel en adequaat; daar heb jij dus geen omkijken meer naar.

In combinatie met onze specialisten van de afdelingen Steigerbouw, Bouwliften, Klimaatbeheer, Toiletservice, ons zeer ruime assortiment aan verhuurartikelen en eigen transportafdeling kunnen wij jouw een totaalpakket bieden. Eén deskundige partner, wel zo gemakkelijk!

Wil je meer informatie of een offerte aanvragen? Onze medewerkers staan je graag te woord! Stuur een e-mail naar: bouwplaats@sijperdaverhuur.nl of telefonisch via: 0900 - 7474747