Evenementen

Voor een festival, concert of beurs kan onze evenemententak je van dienst zijn met al het materieel dat je nodig hebt voor een geslaagd evenement. Wij leveren en sluiten alles voor je aan.

Onze ervaring is je eerste winst

Zo kunnen wij je van dienst zijn van ontwerp tot en met het veilig uitvoeren van je evenement. Wij verzorgen het complete pakket aan facilitaire voorzieningen waaronder sanitair, afzettingen, stroom,  verlichting, verwarming et cetera.
Sijperda Verhuur is (hoofd)leverancier van ruim 200 evenementen in Noord Nederland. Dit varieert van kleine lokale evenementen tot grote evenementen met nationale artiesten.

Duurzame evenementen

De vraag naar duurzame evenementen neemt de laatste jaren toe. Zo biedt het Bevrijdingsfestival een circulair evenement aan waar volop aandacht is voor duurzame oplossingen. Het bevrijdingsfestival is voor ons een speciaal evenement. De duurzame aanpak van dit festival past goed binnen de MVO-visie van onze organisatie.

Ben je benieuwd naar de duurzame oplossingen die wij voor je evenement kunnen verzorgen? Neem contact met ons op en we bespreken samen de mogelijkheden.