Evenementen

Voor een geslaagd evenement, concert of beurs kan onze evenemententak je van dienst zijn met de verhuur van alles dat je nodig heeft voor een geslaagd evenement. Wij leveren en sluiten alles voor je aan.

Onze ervaring is je eerste winst

Zo kunnen wij je van dienst zijn van ontwerp tot en met het veilig uitvoeren van je evenement. Wij verzorgen het complete pakket aan facilitaire voorzieningen waaronder sanitair, afzettingen, stroom,  verlichting, verwarming, et cetera. 

Duurzame evenementen

De vraag naar duurzame evenementen neemt de laatste jaren progressief toe. Zo biedt het Bevrijdingsfestival een circulair evenement aan waar volop aandacht gaat naar duurzame oplossingen. . Het bevrijdingsfestival is voor ons een speciaal evenement. De duurzame aanpak van dit festival past goed binnen het MVO van onze organisatie.

Ben je benieuwd naar de duurzame oplossingen die wij voor je evenement kunnen verzorgen? 

Neem contact met ons op en we bespreken samen de mogelijkheden.

0900 7474747           Stuur een e-mail           Bekijk ons assortimentReferentieprojecten

Sijperda Verhuur is (hoofd)leverancier van ruim 200 evenementen in Noord Nederland. Dit varieert van kleine lokale evenementen tot grote evenementen waar nationale artiesten optreden.

Marathon Rond Sneek en meer

Die sportieve evenement staat centraal voor wandelen en hardlopen. Diverse wandel- en hardloopmarathons worden gecombineerd met een feestelijk spektakel in hartje Sneek. Sijperda Verhuur is leverancier van het feest op het Martiniplein maar ook voor het verloop van de marathon. Zo heeft Sijperda Verhuur gezorgd dat er een tijdelijk brug van pontons is aangelegd en sainitaire voorzieningen zijn langs de gehele route.

Tijdens de wandelmarathon, waarbij vanaf de Waterpoort in Sneek wordt gestart en om het Sneekermeer wordt gewandeld, lopen de deelnemers 42 km. Daarnaast wordt een halve marathon van 21 km aangeboden waarbij de deelnemers tot halverwege met bussen worden vervoerd. De finish vind plaats op het Martiniplein in Sneek. Verder wordt er een beleveniswandeling van 10 km door Sneek heen georganiseerd.

De hardloopmarathon is, net als de wandelmarathon, verdeeld in twee afstanden waarbij de finish op het Martiniplein in Sneek plaatsvindt. Verder wordt er een Starteiland Run georganiseerd van 7,5 km.

Glemmer

Glemmer is een van de grote evenementen waar Sijperda Verhuur grootschalig materieel levert. Tijdens dit evenement worden hoge eisen gesteld aan zowel materieel als organisatie. Ons professionele team zorgt dat dit evenement al meerdere jaren een groot succes is.