Evenementen

Voor een geslaagd evenement, concert of beurs kan onze evenemententak u van dienst zijn met het leveren en aansluiten van materieel dat daarvoor nodig is.

Onze ervaring is uw eerste winst

Zo kunnen wij u van dienst zijn van ontwerp tot en met het veilig uitvoeren van uw project en verzorgen wij niet alleen het elektrotechnische gedeelte, maar ook het complete pakket aan facilitaire voorzieningen waaronder sanitair, drang- en bouwhekken, wateropslagtanks, verwarming, airco's et cetera. 

Duurzame evenementen

De vraag naar duurzame evenementen neemt de laatste jaren progressief toe. Zo biedt het Bevrijdingsfestival een circulair evenement aan waar volop aandacht gaat naar duurzame oplossingen. Sijperda Verhuur is leverancier voor dit evenement waarbij het een fossielvrije stroomvoorziening levert. 

Bent u benieuwd naar de duurzame oplossingen die wij voor uw evenement kunnen verzorgen? 

Neem contact met ons op en we bespreken samen de mogelijkheden.

0900 7474747           Stuur een e-mail           Bekijk ons assortiment

Referentieprojecten
Sijperda Verhuur is (hoofd)leverancier van ruim 200 evenementen in Noord Nederland. Dit varieert van kleine lokale evenementen tot grote evenementen waar nationale artiesten optreden.

Marathon Rond Sneek en meer
Die sportieve evenement staat centraal voor wandelen en hardlopen. Diverse wandel- en hardloopmarathons worden gecombineerd met een feestelijk spektakel in hartje Sneek. Sijperda Verhuur is groot leverancier van het feest op het Martiniplein maar ook voor het verloop van de marathon. Zo heeft Sijperda Verhuur gezorgd dat er een tijdelijk brug van pontons is aangelegd.

Tijdens de wandelmarathon, waarbij vanaf de Waterpoort in Sneek wordt gestart en om het Sneekermeer wordt gewandeld, lopen de deelnemers 42 km. Daarnaast wordt een halve marathon van 21 km aangeboden waarbij de deelnemers tot halverwege met bussen worden vervoerd. De finish vind plaats op het Martiniplein in Sneek. Verder wordt er een beleveniswandeling van 10 km door Sneek heen georganiseerd.

De hardloopmarathon is, net als de wandelmarathon, verdeeld in twee afstanden waarbij de finish op het Martiniplein in Sneek plaatsvindt. Verder wordt er een Starteiland Run georganiseerd van 7,5 km.


Glemmer
Glemmer is een van de grote evenementen waar Sijperda Verhuur grootschalig materieel levert. Tijdens dit evenement worden hoge eisen gesteld aan zowel materieel als organisatie. Ons professionele team zorgt dat dit evenement al meerdere jaren een groot succes is.

De achtste editie van Glemmer, waar ruim 25 duizend bezoekers naartoe komen, is een driedaags strandfestival in Lemmer. Tijdens Glemmer treden bekende nationale artiesten op zo ook in 2017: Onder andere Golden Earring, Anouk en Guus Meeuwis.