Toiletten

​​Voor direct contact met onze afdeling Toiletservice: 
telefoonnummer: 0512 - 745023 
e-mail: toiletservice@sijperdaverhuur.nl Toiletservice

Contactgegevens:

Mercurius 16B
8448 GX Heerenveen

Klik hier voor een routebeschrijving. 

Tel 0512 - 745023
toiletservice@sijperdaverhuur.nl

Openingstijden:
07.00 - 17.00 uur
Zaterdag gesloten

Vestigingsmanager:
Iwan van der Vechte


De in Drachten gevestigde Holwerda Cleaning Combinatie (HCC) is in 2010 overgenomen door Sijperda Verhuur. HCC is in 1998 gestart met de verhuur van mobiele toiletcabines. 

Sijperda Verhuur Toiletservice is een bedrijf dat zich heeft toegelegd op de verhuur van sanitaire voorzieningen voor de bouw en evenementen. En met succes, want op vele plaatsen in Nederland is Sijperda Verhuur Toiletservice terug te vinden op bouwplaatsen en bij allerhande evenementen, maar ook bij particuliere verbouwingen of feesten. Sijperda Verhuur Toiletservice is een gerenommeerd bedrijf met veel ervaring en deskundigheid.

Mobiele toiletten in diverse soorten en maten
Sijperda Verhuur Toiletservice kan diverse soorten mobiele toiletten leveren, die geschikt zijn voor bouwplaatsen, particulieren en/of voor diverse evenementen. De toiletten zijn gemakkelijk te plaatsen en er is geen riool- en wateraansluiting nodig. 

Elk mobiel toilet is voorzien van een urinoir en een closetpot. De toiletten zijn voorzien van een ventilatiepijp, een dak met lichtkoepel, een deursluiting, jashaken en een dubbele toiletrolhouder. De toiletten worden op vaste tijden geleegd. Een kross-urinoir is een verplaatsbare zuil voorzien van 4 urinoirs en hoeft niet te worden aangesloten op het riool. Ideaal voor grote bouwplaatsen en evenementen. De toiletten voor mindervaliden zijn van binnen erg ruim opgezet, hebben een hoge toiletpot, zijn voorzien van handsteunen en hebben een antislipvloer.

Bekijk of reserveer ons huurassortiment sanitaire voorzieningen door hier te klikken.