Klimaatbeheer

Sijperda Wardenaar Klimaatbeheer is een van 1946 af bestaand bedrijf in West Friesland en inmiddels gespecialiseerd in het verkopen, repareren en vooral verhuren van mobiele verwarmingsapparatuur.

Klimaatbeheer

Sijperda Wardenaar Klimaatbeheer is een van 1946 af bestaand bedrijf in West Friesland en inmiddels gespecialiseerd in het verhuren van mobiele verwarmingsapparatuur (luchtverwarming, olieheaters en oliekachels), elektraheaters, ventilatoren en bouwdrogers/luchtdrogers. Door het inpassen van deze verwarmingsspecialisatie binnen het specialisme “klimaatbeheersing“ van Sijperda Verhuur, kunnen wij u nog beter van dienst zijn door middel van een modern en zeer uitgebreid assortiment.

Aan de hand van een werkopname maken wij, samen met u, inzichtelijk wat er nodig is voor de juiste klimaatbeheersing met een constante temperatuur.

Hierin worden de volgende zaken behandeld:

  • Vermogensberekening
  • Opstelling verwarmings-/kachelplan
  • Verbuiksindicatie (diesel)

Hierdoor weet u vooraf precies wat u van ons mag verwachten waardoor u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Wij zien u graag als klant en zullen er alles aan doen om uw behaaglijkheid te bevorderen. Goed in tijdelijke warmte en luchtverwarming.

Voor uitgebreide informatie over klimaatbeheer, neem direct contact met ons op! Mail naar klimaatbeheer@sijperdaverhuur.nl of bel

0224 - 212448

.