Bouwliften

Voor projecten op hoogte is er behoefte aan veilig verticaal transport. Met de professionele bouwliften van Sijperda Verhuur zijn wij actief in verschillende sectoren. Denk hierbij aan nieuwbouw, renovatieprojecten, woningbouw, en industrie. Met welk project je ook bezig bent, Sijperda Verhuur staat voor je klaar met professioneel materiaal, kennis en ervaren specialisten.

Met de bouwliften van Sijperda Verhuur ben je verzekerd van een deskundige partner, die je kan voorzien van professionele bouwliften. Wij hebben een breed assortiment, waardoor je altijd vindt wat past bij jouw project.

Een bouwlift voor elk project

Ben je opzoek naar een betrouwbare lift voor het transport van personen, goederen of een combinatie? Dan ben je bij Sijperda Verhuur aan het juiste adres. Bij ons ben je verzekerd van deskundig advies, montage en geen zorgen over een hoge investering en bijkomend onderhoud.

Elke bouw- en personenlift wordt na plaatsing voorzien van een opstellingsrapport. We kunnen ook je eigen bouw- en personenliften plaatsen en voorzien van een opstellingsrapport. Al onze liften zijn gekeurd en voldoen aan de laatste veiligheidseisen.

Bij Sijperda Verhuur hebben we voor elke situatie de juiste liften staan, elk project is maatwerk. Daarnaast staan onze specialisten voor je klaar, met expertise uit 30 jaar ervaring.


Service op maat

Het selecteren van een bouwlift doe je waarschijnlijk niet elke dag, maar wij wel! Wij kijken daarom graag samen met jou naar de juiste oplossing voor jouw situatie. Sijperda Verhuur beschikt over professionals met veel expertise, die hier graag in adviseren. Sijperda Verhuur is gespecialiseerd in de montage en demontage van bouw- en personenliften. Onze ervaren liftmonteurs beschikken over een vrachtauto met laad- en loskraan om monteren/demonteren vakkundig op nagenoeg elke locatie mogelijk te maken.

Heb je belang bij meer informatie of wil je een offerte aanvragen? Onze medewerkers staan je graag te woord, je kunt ons bereiken op het telefoonnummer: 

058 - 2848384

bouwliften@sijperdaverhuur.nl

Klik hier voor meer informatie over onze bouw- en personenliften.