Bouw- en personenliften

De afdeling bouw- en personenliften is een gespecialiseerde tak van Sijperda Verhuur. Wij bieden u een compleet dienstenpakket aan.

Montage en demontage

Sijperda Verhuur is gespecialiseerd in de montage en demontage van bouw- en personenliften. Onze ervaren liftmonteurs zijn voorzien van een vrachtauto met laad- en loskraan en monteren/demonteren vakkundig elke bouw- en personenlift.

Opstellingsrapport

Elke bouw- en personenlift wordt na plaatsing voorzien van een opstellingsrapport. We kunnen ook uw eigen bouw- en personenliften plaatsen en voorzien van een opstellingsrapport.

Veiligheid

Alle bouw- en personenliften van Sijperda Verhuur zijn gekeurd volgens de laatste normen en voldoen aan alle veiligheidseisen.

Verhuur

Sijperda Verhuur heeft een ruim assortiment liften op voorraad variƫrend van de kleine (super)liften, die binnen geplaatst kunnen worden, tot kantelliften en personen- / goederenliften.

Heeft u belang bij meer informatie of wilt u een offerte aanvragen? Onze medewerkers staan u graag te woord, u kunt ons bereiken op het telefoonnummer: 

0515 - 426020

of stuur een mail naar: bouwliften@sijperdaverhuur.nl.

Klik hier voor meer informatie over onze bouw- en personenliften.