Steigerbouw

Steigerbouw van Sijperda Verhuur: resultaat door ervaring

Sijperda Verhuur levert en plaatst stalen steigers. De steigerbouw afdeling van Sijperda Verhuur heeft oplossingen in de bouw, industrie, renovatie, offshore en scheepvaart. Voor elke situatie heeft Sijperda Steigerbouw een pasklare oplossing. Met onze engineering en technische knowhow vormen wij de basis voor veilig werken en kunnen wij voor elke wens een totaaloplossing bieden.

De ervaren steigerbouwers van Sijperda Steigerbouw zijn in het bezit van een VCA diploma en Monteur Steigerbouw certificaat (DNV-GL). Wij garanderen het snel en vakkundig monteren en demonteren van ons eigen steigermateriaal. Sijperda Verhuur beschikt over de volgende steigersystemen:

Allroundsteigers

De naam zegt het al; dit steigersysteem is geschikt voor vele soorten werkzaamheden. Een allround steiger leent zich bijvoorbeeld voor werkzaamheden in nieuwbouw of industrie maar ook voor renovatie. Daarnaast wordt dit steigersysteem regelmatig ingezet als tijdelijke ondersteuning.

Renovatiesteigers

Een renovatiesteiger is uitermate geschikt voor lichte werkzaamheden met een geringe steigerbelasting. De renovatiesteigers worden bijvoorbeeld gebruikt voor schilderwerk, stukadoorswerk of schoonmaakwerk.

Maatwerk

Reeds velen hebben het pad van Sijperda Steigerbouw gekruist op zoek naar een oplossing of om een beroep te doen naar de mogelijkheden die Sijperda Steigerbouw biedt. Wij komen dan ook graag bij u langs om uw situatie te bekijken en mee te denken naar een passende oplossing. Onze expertise is onderscheiden met onder andere het plaatsen van windreductiegaas, krimpfolie, onderstempeling en het overkappen van de steiger. Wilt u los steigermateriaal huren? Ook daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. 

Heeft u belang bij meer informatie of wilt u een offerte aanvragen? Onze medewerkers staan u graag te woord, u kunt ons bereiken op het telefoonnummer: 

058 - 2848384


of stuur een e-mail naar: steigerbouw@sijperdaverhuur.nl


Ben jij opzoek naar een baan in de steigerbouw? Bekijk onze vacature hier!