Steigerbouw

Eén deskundige partner, wel zo gemakkelijk!steigerbouw

Sijperda is inmiddels een begrip in Noord Nederland als het gaat om de volledige op- en afbouw alsook de bulkverhuur van solide stalen steigers en bouw-ondersteuning. Deskundig en betrouwbaar. We zorgen ervoor dat jouw werklocatie bereikbaar wordt, zodat je veilig op hoogte kunt werken. Sijperda Steigerbouw levert totaaloplossingen voor de bouw, industrie, offshore en scheepsbouw. Wij denken vanuit onze expertise graag met je mee, gelijk al in het voortraject. Al jaren is Sijperda een vaste partner van vele, grote bedrijven,stalen steigers waarvoor we de afgelopen jaren al duizenden projecten hebben mogen realiseren.

Onze deskundige engineers berekenen en tekenen een veilige constructie voor jouw project. Van standaard steigerwerk tot maatwerk, van trappentorens, loopbruggen tot bouwondersteuning. En dient de steiger afgeschermd te worden van wind, neerslag, stof of geluid? Ook dat lossen we voor je op met bijvoorbeeld windreductiegaas, krimpfolie of overkapping.
veilig op hoogte werken
We hebben allround-steigers die geschikt zijn voor de meest uiteenlopende werkzaamheden zoals nieuwbouw, renovatie en gebruik in de industrie. Dit steigersysteem wordt ook geregeld ingezet als tijdelijke ondersteuning. De renovatiesteigers zijn bij uitstek geschikt voor lichtere werkzaamheden met geringe belasting, zoals schilder-, stukadoor- of schoonmaakwerk.

Onze ervaren steigerbouwers staan garant voor een snelle en vakkundige montage en demontage van ons steigermateriaal. Uiteraard zijn zij in het bezit van een VCA diploma en Monteur Steigerbouw certificaat (DNV-GL). Met elk soort renovatie- of bouwproject hebben steigerbouwers van Sijperda Verhuur ervaring; van woningen, utiliteit, monumentale panden tot kerken en torens. En wij brengen het met ons eigen transport graag op de juiste plaats: bouwterreinen, industrieterreinen, scheepswerven, in loodsen of silo’s.

In combinatie met onze specialisten van de afdelingen Bouwliften, Klimaatbeheer, Toiletservice en ons zeer ruime assortiment aan verhuurartikelen kunnen wij jouw een totaalpakket bieden. Eén deskundige partner, wel zo gemakkelijk!

Wil je meer informatie of een offerte aanvragen? Onze medewerkers staan je graag te woord! Stuur een e-mail naar: steigerbouw@sijperdaverhuur.nl of telefonisch via:

058 - 2848384


Ben jij op zoek naar een baan in de steigerbouw? Bekijk onze vacature hier!