Nieuws

Geplaatst in Laatste nieuws op vrijdag 10 januari 2020

Op 4, 5 en 6 februari zijn wij weer vertegenwoordigd tijdens de Infra Relatiedagen te Hardenberg.

Onder het genot van een hapje en een drankje laten wij zien dat we ons vak verstaan en een oplossing kunnen bieden voor uw organisatie. Wij verwelkomen u graag bij onze stand 670 in hal 6.

Registreren
Vraag hier uw toegangskaart aan.

Standnummer
Standnummer 670 in hal 6, ingang 3

Openingstijden
4 februari 13.00 - 21.00 uur
5 februari 13.00 - 21.00 uur
6 februari 13.00 - 21.00 uur

Locatie
Evenementenhal Hardenberg
Energieweg 2
7772 TV Hardenberg


Geplaatst in Laatste nieuws op dinsdag 10 december 2019


Geplaatst in Laatste nieuws op dinsdag 3 december 2019

Vandaag hebben zwarte pieten diverse bedrijven in omgeving Steenwijk getrakteerd op chocoladeletters. Een geslaagde actie die warm werd ontvangen door het personeel van deze bedrijven. De zwarte pieten waren gestuurd door Sijperda, dat onlangs haar deuren in Steenwijk heeft geopend.


Geplaatst in Laatste nieuws op donderdag 28 november 2019

Vandaag hebben scholieren van het VMBO meegelopen binnen diverse afdelingen van Sijperda Verhuur, om te kijken welke werkzaamheden aansluiten bij hun interesses. Deze scholieren hebben zich tijdens het beroepenfeest On Stage opgegeven om een kijkje achter de schermen te nemen bij Sijperda Verhuur.


Geplaatst in Laatste nieuws op woensdag 20 november 2019Geplaatst in Laatste nieuws op maandag 11 november 2019

Afgelopen vrijdag hebben wij een klant in het zonnetje gezet met de leukste vrijdagmiddagborrel van het jaar. Bouwbedrijf Bakker B.V. deed mee aan onze Facebookactie en won deze ‘Sijperda borrel’ die wij op hun eigen locatie hebben verzorgd. Onze vrachtwagen voorzien van biertap, muziek, hapjes en bediening heeft voor een onvergetelijke middag gezorgd!


Geplaatst in Laatste nieuws, MVO op dinsdag 5 november 2019

Sijperda Verhuur vandaag aanwezig tijdens Beroepenfeest On Stage. Tijdens dit evenement enthousiasmeren wij jongeren van het VMBO voor beroepen binnen onze organisatie. 

We nodigen de jongeren uit voor de Doedag op 28 november. Tijdens deze Doedag mogen de jongeren bij diverse afdelingen binnen Sijperda Verhuur meelopen om te kijken welke werkzaamheden aansluiten bij hen interesses. 


Geplaatst in Laatste nieuws op donderdag 31 oktober 2019

Vandaag hebben wij bouwend Steenwijk en omgeving op ludieke wijze getrakteerd met warme chocolademelk en flyers met unieke wincodes. Twee winnaars verlieten uiteindelijk tevreden onze vestiging in Steenwijk met een gewonnen bouwradio.


Geplaatst in Laatste nieuws op vrijdag 18 oktober 2019

Vanaf nu is deze krachtige en innovatieve Trax rupstelescoophoogwerker klaar voor de verhuur! De sterke Trax wielen manoeuvreren eenvoudig op meest ruwe terreinen. Door een platformcapaciteit van maximaal 454 kg wordt werken op een hoogte van 22 meter voor iedereen bereikbaar!