Nieuws

Geplaatst in Laatste nieuws op vrijdag 3 juli 2020

‘De weg vrijgemaakt voor grotere grond- weg- en waterbouwprojecten

Sneek, 3 juli 2020

Sijperda Verhuur breidt haar positie uit als leverancier in het grondverzet. Naast de vervanging van de huidige mini-graafmachines, zijn nu ook modellen uit het midi-segment toegevoegd aan de vloot. Van het merk Kobelco zijn nu ook modellen van 3-, 4-, 5-, 7-, & 9-ton uit voorraad leverbaar. Naast graafmachines is de vloot uitgebreid met diverse modellen zwaardere Schaeff-shovels/wielladers en Bens-rupsdumpers. Voor dit traject is de verhuurder een samenwerking aangegaan met kemp Groep.

Toenemende vraag

‘Wij zien de vraag naar grondverzetmachines toenemen, met name in de zware modellen. Met deze versterking sluiten wij goed aan op de behoefte van onze klanten in de grond, weg en waterbouw (infra), met een totaalaanbod dat voldoet aan de laatste emissienormen.’ Aldus Peter Bijkerk – Algemeen directeur Sijperda Verhuur.

Over Sijperda Verhuur BV 

Sijperda Verhuur heeft in de noordelijke helft van Nederland een toonaangevende positie in de verhuur van gereedschap en bouwmachines voor de bouw, industrie en evenementen. In de dienstverlening wordt het bieden van een totaaloplossing richting zowel de zakelijke klant als de particulier centraal gesteld. Sijperda Verhuur is als generieke verhuurder onder andere actief op het vlak van bouwplaatsinrichting, evenementen, accommodaties, afzettingen, verlichting, stroomvoorziening, hoogwerkers, grondbewerking, tuingereedschap, transportmiddelen, sanitaire voorzieningen, klimaatbeheer, steigerbouw, bouw- en personenliften en valbeveiliging.


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Voor meer informatie: 

Sijperda Verhuur B.V.
Pieter Zeemanstraat 4
8606 JR Sneek

Contactpersoon: Jeroen Slagboom
Tel: 0515 426 020
marketing@sijperdaverhuur.nl 
www.sijperdaverhuur.nl  Geplaatst in Laatste nieuws op woensdag 1 juli 2020

Met trots presenteren wij onze nieuwe DAF CF! Deze aanwinst is volledig samengesteld volgens de wensen van ons specialisme Bouw- en personenliften. De DAF is wederom gespoten in een fris en herkenbaar design.


Compleet met bakwagen en autolaadkraan

De nieuwe DAF CF EURO 6 heeft van een zeven meter bakwagen en is voorzien van een Fassi autolaadkraan met een hefvermogen van 20tm. Hiermee is deze combinatie uitermate geschikt om diverse bouwliften bij onze klanten af te leveren.


Specialisme

Wij zijn gespecialiseerd in de montage en demontage van bouw- en personenliften. Met onze professionele bouwliften zijn wij actief in verschillende sectoren. Denk hierbij aan nieuwbouw, renovatieprojecten, woningbouw, en industrie. Klik hier voor meer informatie.


Geplaatst in Laatste nieuws op maandag 22 juni 2020

Nederland kent soms warme dagen, waar temperaturen van ruim 30 graden gehaald worden. Deze warme dagen duren vaak niet langer dan een week, daarom is de aanschaf van een airco een dure aangelegenheid. Huren is voor tijdelijke oplossingen altijd een goed alternatief, ook voor het koel houden van bijvoorbeeld jouw slaapkamer. 

Lees hier meer over onze mobiele airconditioner en houd die warmte buiten de deur!


Geplaatst in Laatste nieuws op dinsdag 16 juni 2020

Vandaag is bouwend Noord-Holland getrakteerd op Sijperda zonnebrillen. Deze actie staat in het kader van onze nieuwe vestiging in Zwaagdijk. Twee dames trakteren met gepaste afstand diverse bouwplaatsen in kop van Noord-Holland.


Geplaatst in Laatste nieuws, MVO op woensdag 10 juni 2020

Wij hebben deze elektrische site carriers aan onze vloot toegevoegd! Verplaats eenvoudig goederen en/of personen op grote terreinen, met 0% uitstoot! Hierdoor zijn deze site carriers tevens geschikt voor transport in afgesloten ruimtes, zoals beurshallen.


Geplaatst in Laatste nieuws op maandag 1 juni 2020

Huur jij in de maand juni een hoogwerker bij Sijperda Verhuur? Dan maak je kans op gratis snacks voor jou en 30 collega's. Onze snackwagen komt een vrijdagmiddag bij jullie bedrijf staan!

Wij maken in de eerste week van juli de winnaar bekend!


Geplaatst in Laatste nieuws op woensdag 27 mei 2020

Fysiek contact blijft voor ouderen een risico om te worden besmetting. De vraag naar mobiele spreekruimtes is daarom afgelopen periode toegenomen. Wij hebben diverse spreekruimtes gerealiseerd bij verzorgingshuizen, van tentopstellingen tot kassa units.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Schroom dan niet om contact op te nemen, onze experts staan je graag te woord met een maatoplossing, afgestemd op jouw situatie.

Sales@sijperdaverhuur.nl


Geplaatst in Laatste nieuws op maandag 25 mei 2020

De terrassen mogen bijna open, waar we in Nederland al een tijd naar uit kijken! Maar met 1,5 meter afstand wordt het aantal tafels beperkt, wat zorgt voor minder beschikbare tafels. Terrassen die gelegen zijn aan het water, kunnen met pontons een stabiel en veilig platform op het water realiseren. Naast pontons bieden wij ook de mogelijkheid om met dragline schotten of steigers over het water een platform te realiseren.

Wij denken graag met jou mee, neem telefonisch contact op of mail naar sales@sijperdaverhuur.nl!


Geplaatst in Laatste nieuws op woensdag 20 mei 2020

Door het Coronavirus ontstaat veel onzekerheid, zowel voor de gezondheid als onze economie. De gezondheid van onze medewerkers en klanten staat altijd voorop, daarom worden de richtlijnen van de overheid en het RIVM nauwlettend gevolgd en opgevolgd.

Onze dienstverlening gaat door zoals je dat van ons gewend bent, maar we hebben maatregelen getroffen om de veiligheid en gezondheid van iedereen te waarborgen. Kantoorpersoneel werkt waar mogelijk thuis en fysieke contact wordt zoveel mogelijk beperkt.

Bereikbaarheid 

  • Onze vestigingen zijn allemaal geopend, zowel fysiek, telefonisch als online. We vragen onze klanten om gepaste afstand (1,5 meter) te bewaren van onze collega's.
  • Onze webshop blijft 24/7 bereikbaar voor het plaatsen van orders.

We vragen begrip voor eventuele vertraging van ons transport door onmacht. Mochten er vragen zijn omtrent onze dienstverlening, dan is onze klantenservice bereikbaar op 0900-7474747.


Geplaatst in Laatste nieuws op woensdag 20 mei 2020

Een bijzondere tijd vraagt om bijzondere oplossingen! Deze week hebben wij een unit geleverd voor een kapsalon, om de capaciteit uit te kunnen breiden. Het houden van 1,5 meter afstand zorgde ervoor dat het kapsalon een werkplek moest inleveren. Met deze oplossing kan deze kapper de werkzaamheden voortzetten, zonder ‘nee’ te hoeven verkopen aan haar klanten!