Sijperda Verhuur

Onze uitgebreide verhuurafdeling in combinatie met een breed scala aan specialismen zorgen ervoor dat u compleet ontzorgd wordt, snel en servicegericht!

Nieuws

Geplaatst in Verhuur Nieuws, Laatste nieuws op woensdag 21 februari 2018

Zo bespaart u onnodig kosten en werkt u warm door tijdens de koude dagen


Geplaatst in Verhuur Nieuws, Laatste nieuws op donderdag 1 februari 2018

Op 6, 7 en 8 februari zijn wij weer vertegenwoordigd met een grote stand tijdens de Infra Relatiedagen HB 2018, waar wij samen met 336 exposanten bijna 18 duizend bezoekers ontvangen. Weet wat er speelt binnen de grond-, weg- en waterbouw en bezoek ons tijdens dit bruisende ontmoetingspunt voor infra-ondernemers en dienstverleners. 


Geplaatst in Verhuur Nieuws, Laatste nieuws op dinsdag 30 januari 2018

De buitentemperaturen zijn op dit moment zo hoog dat menigeen denkt: “Verwarmen op mijn locatie/bouwwerk is niet nodig.  Prima besparing?”
Maar toch blijkt het mis te gaan bij het drogen, want het is niet koud maar wél vochtig.


Geplaatst in Verhuur Nieuws, MVO, Laatste nieuws op maandag 22 januari 2018

Sijperda Verhuur b.v. heeft zich als sponsor verbonden aan Leeuwarden-Fryslân 2018, als preferred supplier van professionele materialen voor de projecten.


Geplaatst in Verhuur Nieuws, Laatste nieuws op woensdag 13 december 2017

Profiteer tijdens deze dagen van een extra lang weekend! 


Geplaatst in Laatste nieuws op woensdag 13 december 2017

Met een goed advies, verwarmd u beter, veiliger en comfortabeler, droogt u sneller én bespaart u ook nog op dure brandstof!


Geplaatst in Laatste nieuws op dinsdag 5 december 2017

Vanaf 01 januari 2018 moet er verplicht een heupleuning aanwezig zijn voor het betreden van een platform tijdens de bouw en het gebruik van een rolsteiger.


Geplaatst in MVO, Laatste nieuws op donderdag 30 november 2017

Vandaag hebben VMBO leerlingen van diverse scholen een kijkje genomen binnen diverse afdelingen binnen Sijperda Verhuur. 


Geplaatst in Verhuur Nieuws, Sijperda in het nieuws, Laatste nieuws op vrijdag 24 november 2017

Sijperda Verhuur uitgelicht in Slump Feestmagazine 2017.


Geplaatst in MVO, Laatste nieuws op donderdag 23 november 2017

Vandaag was de duurzaamheidsgroep van Westra B.V. bij ons op bezoek. Deze tien man tellende groep houdt zich intern bij Westra B.V. actief bezig met het verduurzamen van de bedrijfsprocessen. Elke medewerker heeft een ander specialisme binnen de organisatie waardoor er breed raakvlak gecreëerd wordt voor beslissingen die genomen worden in het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO).