Nieuws

Geplaatst in Laatste nieuws, Verhuur Nieuws op woensdag 19 juni 2019


Geplaatst in Laatste nieuws op dinsdag 18 juni 2019

Vanaf heden hebben wij een nieuwe website voor vacatures. Bekijk hier de website werken bij sijperda!

Met deze website is het vinden van vacatures binnen Sijperda Verhuur eenvoudiger gemaakt.


Geplaatst in Laatste nieuws op donderdag 6 juni 2019

Vanaf heden heeft www.sijperdaverhuur.nl een nieuw design gekregen. Met deze update is het gebruikersgemak van de website in hoge mate verbeterd. Naast een rustiger en moderner design, is de aangeboden content relevanter gemaakt en is de online service verbeterd. Ook is er veel aandacht besteed aan de mobiele werkbaarheid, waar wij het gebruik progressief in zien toenemen. 


Geplaatst in Laatste nieuws, MVO op vrijdag 31 mei 2019

Een decontaminatiewagen (deco-unit) is vrijwel altijd nodig bij werkzaamheden met gevaarlijke stoffen, zoals het verwijderen van asbest of vervuilde grond. Bij werkzaamheden met asbest- en grondsanering komen stofdeeltjes vrij die schadelijk zijn voor de gezondheid. Naast gevaarlijke stoffen is een deco-unit ook uitermate geschikt bij inzet van besmettelijke ziektes, zoals vogelgriep en varkenspest.

Na iedere aanraking  met de schadelijke stofdeeltjes dient u zich te reinigen in een  deco-unit om verspreiding tegen te gaan. Een deco-unit is voorzien van een vuile ruimte en een doucheruimte, voorzien van een douche. Hiermee spoelt u de schadelijke deeltjes van uw lichaam. In de schone kunt u zich omkleden, waar diverse kledingkasten beschikbaar zijn. Na de reiniging wordt het vervuilde water naar buiten gepompt en blijven de schadelijke deeltjes in de filters achter.


Geplaatst in Laatste nieuws op vrijdag 24 mei 2019

Vandaag op hebben wij op ludieke wijze de bouw wakker geschud. Twee dames deelden koeken en flyers uit waarmee ieder, met een unieke code, kans maakte op een bouwradio. In de verhuurvestiging van Sneek stond een grote kluis met een cijferslot, die te kraken was met een aantal winnnende codes die op de flyers waren gedrukt.

Na het uitdelen van 400 koeken en flyers, was de opkomst groot en hebben we uiteindelijk vier winnaars blij mogen maken met een Makita bouwradio.


Geplaatst in Laatste nieuws, Verhuur Nieuws op dinsdag 21 mei 2019

Tijdens Hemelvaartsdag (30 mei) en Pinkstermaandag (10 juni) zijn al onze verhuurvestigingen gesloten. Tijdens deze dag kunt het gereedschap, naast een volledige huurdag, een dag langer huren tegen dezelfde prijs! Huurt u bijvoorbeeld de gehele woensdag 29 mei een boormachine, dan hoeft u deze pas vrijdagochtend 31 mei (voor 9.00) te retourneren!

Houdt u er wel rekening mee dat artikelen voorzien van een brandstofmotor gebaseerd zijn op acht draaiuren per dag, tenzij anders overeengekomen. Extra draaiuren worden op nacalculatie berekend tegen 50 procent korting op het uurtarief.


Geplaatst in Laatste nieuws, MVO op vrijdag 17 mei 2019

Deze nieuwe aggregaten zijn klaar voor de verhuur! Met deze zuinige en vooral krachtige aggregaten kunnen wij elke stroombehoefte blijven voorzien. De aggregaten voldoen aan de laatste milieunormen. 


Geplaatst in Laatste nieuws op maandag 6 mei 2019

Een bouwproject of evenement maar geen beschikking over een riool- en/of wateraansluiting? Wij kunnen vrijwel elke locatie voorzien van sanitaire voorzieningen. Neem contact op of bestel direct online!


Geplaatst in Laatste nieuws op donderdag 2 mei 2019

De eerste deellevering nieuwe schaarhoogwerkers is zojuist aangekomen bij onze expeditie in Sneek, om klaargemaakt te worden voor de verhuur!


Geplaatst in Laatste nieuws op dinsdag 16 april 2019

Hoe onderhoud ik mijn gazon?

Maaien 

Een net gazon, er komt nogal wat bij kijken. Belangrijk is het regelmatig maaien van het gras. Vanaf april is het beste moment om te beginnen met maaien, mits de grassprieten een lengte tussen de 8 en 10 centimeter hebben.

Zodra het gras te kort wordt gemaaid, verkleint u de kans op een mooi vol gazon. Het is dan ook beter om het gras vaker te maaien, met een hoogte van 6 centimeter.

Bij lastig bereikbare plekken of een ongelijke ondergrond is een bosmaaier hét gereedschap, waar een traditionele grasmaaier te kort schiet.

Verticuteren 

Na de vele regenval en beperkte zonuren van de afgelopen wintermaanden zit de bodem zo goed als dicht. Het is nu dan ook het juiste moment om te beginnen met verticuteren. Door met een verticuteermachine over het gazon te gaan, wordt de laag met onkruid en mos verwijderd en de wortels doorgesneden, zodat het onkruid en mos niet gelijk weer terug komen. Het gras kan nu weer gaan groeien!

Afwerken

Nu de kwaliteit van het gras weer op niveau is, kunt u de zijkanten van het grasboord gaan aanpakken. Bespaar vele uren met een schep en gebruik hiervoor een kantensnijder. Een kantensnijder zorgt voor een kaars rechte afwerking van de zijkanten voor een gazon waar uw buurman trots op is!