Nieuws

Geplaatst in Laatste nieuws op donderdag 27 februari 2020

Wij hebben daarom ons assortiment uitgebreid met diverse soorten gereedschap van Hilti om de kwaliteit en het gemak te blijven bieden dat van Sijperda Verhuur wordt verwacht. Gereedschap van Hilti doet geen concessies op kwaliteit en verbetert sterk het gebruikscomfort. Een greep uit ons nieuwe assortiment vind je hier.


Geplaatst in Laatste nieuws op zaterdag 1 februari 2020

Interne materieeldienst Jorritsma Bouw wordt overgenomen door Sijperda Verhuur


Geplaatst in Laatste nieuws, Verhuur Nieuws op vrijdag 31 januari 2020

De buitentemperaturen zijn op dit moment zo hoog dat menigeen denkt: “Verwarmen op mijn locatie/bouwwerk is niet nodig.  Prima besparing?”
Maar toch blijkt het mis te gaan bij het drogen, want het is niet koud maar wél vochtig.


Geplaatst in Laatste nieuws op woensdag 29 januari 2020

Met deze uitbreiding kunnen wij de kwaliteit van onze Toiletservice blijven waarborgen en zetten wij een belangrijke stap om de toenemende vraag uit de markt te kunnen bedienen.


Geplaatst in Laatste nieuws op vrijdag 10 januari 2020

Op 4, 5 en 6 februari zijn wij weer vertegenwoordigd tijdens de Infra Relatiedagen te Hardenberg.

Onder het genot van een hapje en een drankje laten wij zien dat we ons vak verstaan en een oplossing kunnen bieden voor uw organisatie. Wij verwelkomen u graag bij onze stand 670 in hal 6.

Registreren
Vraag hier uw toegangskaart aan.

Standnummer
Standnummer 670 in hal 6, ingang 3

Openingstijden
4 februari 13.00 - 21.00 uur
5 februari 13.00 - 21.00 uur
6 februari 13.00 - 21.00 uur

Locatie
Evenementenhal Hardenberg
Energieweg 2
7772 TV Hardenberg


Geplaatst in Laatste nieuws op dinsdag 10 december 2019


Geplaatst in Laatste nieuws op dinsdag 3 december 2019

Vandaag hebben zwarte pieten diverse bedrijven in omgeving Steenwijk getrakteerd op chocoladeletters. Een geslaagde actie die warm werd ontvangen door het personeel van deze bedrijven. De zwarte pieten waren gestuurd door Sijperda, dat onlangs haar deuren in Steenwijk heeft geopend.


Geplaatst in Laatste nieuws op donderdag 28 november 2019

Vandaag hebben scholieren van het VMBO meegelopen binnen diverse afdelingen van Sijperda Verhuur, om te kijken welke werkzaamheden aansluiten bij hun interesses. Deze scholieren hebben zich tijdens het beroepenfeest On Stage opgegeven om een kijkje achter de schermen te nemen bij Sijperda Verhuur.


Geplaatst in Laatste nieuws op woensdag 20 november 2019Geplaatst in Laatste nieuws op maandag 11 november 2019

Afgelopen vrijdag hebben wij een klant in het zonnetje gezet met de leukste vrijdagmiddagborrel van het jaar. Bouwbedrijf Bakker B.V. deed mee aan onze Facebookactie en won deze ‘Sijperda borrel’ die wij op hun eigen locatie hebben verzorgd. Onze vrachtwagen voorzien van biertap, muziek, hapjes en bediening heeft voor een onvergetelijke middag gezorgd!