Nieuws

Geplaatst in Laatste nieuws op vrijdag 25 januari 2019

Op 5, 6 en 7 februari zijn wij weer vertegenwoordigd tijdens de Infra Relatiedagen te Hardenberg.

Onder het genot van een hapje en een drankje laten wij zien dat we ons vak verstaan en een oplossing kunnen bieden voor uw organisatie. Bent u benieuwd naar onze beursaanbieding? Wij verwelkomen u graag bij onze stand 652 in hal 6.

Registreren
Vraag hier uw toegangskaart aan.

Standnummer
Standnummer 652 in hal 6, ingang 3

Openingstijden
5 februari 13.00 - 21.00 uur
6 februari 13.00 - 21.00 uur
7 februari 13.00 - 21.00 uur 

Locatie
Evenementenhal Hardenberg
Energieweg 2
7772 TV Hardenber


Geplaatst in Laatste nieuws op woensdag 16 januari 2019

Met deze uitbreiding kunnen wij de kwaliteit van Toiletservice blijven waarborgen en zetten wij een belangrijke stap met oog op groei van de organisatie.

Deze luxe uitgevoerde servicewagen is voorzien van diverse sensoren, camera's en veel lampen om op locatie werkzaamheden goed en efficiënt te kunnen uitvoeren. 


Geplaatst in Laatste nieuws, Sijperda in het nieuws op vrijdag 11 januari 2019

Pölkerman rayonmanager bij Syperda


Geplaatst in Laatste nieuws op dinsdag 8 januari 2019

Met de komst van drie nieuwe Volkswagen Transporter heeft Sijperda Verhuur het wagenpark uitgebreid voor het specialisme Steigerbouw.  


Geplaatst in Laatste nieuws, Verhuur Nieuws op donderdag 20 december 2018

Sijperda Verhuur kijkt terug op een productief 2018. 


Geplaatst in Laatste nieuws, Verhuur Nieuws op woensdag 12 december 2018

Namens Sijperda Verhuur wensen wij u fijne feestdagen en een succesvol 2019 toe. Door de feestdagen hebben wij een aantal wijzigingen in onze openingstijden. 

Houd rekening met de volgende wijzigingen:

- Dinsdag 25 december gesloten (kerst)

- Woensdag 26 december gesloten (kerst)

- Maandag 31 december vanaf 12.00 uur gesloten (oudjaarsdag)

- Dinsdag 1 januari gesloten (nieuwjaarsdag)

  • Profiteer tijdens deze dagen! Haal uw bestelling maandagmiddag 24 december op en breng dit donderdag 27 december (voor 09.00) weer terug en betaal maar 1 dag huur!
  • Dit geldt ook voor nieuwjaarsdag. Haal uw bestelling maandagmiddag 31 december op en breng dit woensdag 2 januari (voor 09.00) weer terug en betaal maar 1 dag huur!

Natuurlijk is onze webshop het gehele jaar geopend waar u profiteert van 10% korting, ongeacht het bestelbedrag.


*Bij verhuurartikelen met een o.a. een verbrandingsmotor geldt dat deze niet meer dan 8 draaiuren mogen hebben gedurende de hierboven beschreven huurperiode. Extra draaiuren zullen op basis van nacalculatie worden doorberekend.


Geplaatst in Laatste nieuws, Verhuur Nieuws op vrijdag 7 december 2018

In verband met de komende kerstvakantie reinigen wij de toilethokjes/verrijdbare toiletboxen niet in de weken 52 en 1. Als u een toilet in huur heeft ontvangt u automatisch een huurstop, welke u terugziet op de eerste factuur na de kerstvakantie.

Indien u tijdens bovengenoemde weken toch van onze diensten gebruik wilt maken,verzoeken wij u dit via het online huurstop-/wijzigingsformulier op Mijnsijperda (online klantportal) aan ons door te geven. 

Wanneer u het toilet op wil laten halen in week 51 en op dezelfde locatie terug wilt plaatsen in week 2, dan kunt u dit ook aangeven op het hierboven genoemde formulier. Let op! Het ophalen en terugplaatsen van de toilethokjes gebeurt op route. Hierdoor kan het zijn dat u gedurende week 50 en week 2 niet de volledige week over onze service kunt beschikken.

Vanaf week 2 worden de toilethokjes/verrijdbare toiletboxen weer wekelijks gereinigd.

Bij vragen kunt u contact opnemen met Sijperda Toiletservice op 0512-745023 of via toiletservice@sijperdaverhuur.nl


Geplaatst in Laatste nieuws op vrijdag 30 november 2018

Ter waardering van een goede klant, die alle bestellingen via onze website doet, hebben wij persoonlijk een taart langs gebracht.

Aannemersbedrijf De Jong Ursem profiteert van de online bestelmogelijkheden op sijperdaverhuur.nl. Het afgelopen jaar heeft dit bedrijf alle bestellingen via de website gedaan, waardoor ze bij elke bestelling van extra korting hebben genoten.  Op de website van Sijperda Verhuur krijgt u bij elke bestelling 10% extra korting over het bestelbedrag.


Geplaatst in Laatste nieuws, MVO op donderdag 29 november 2018

Vandaag hebben ruim 20 scholieren van diverse VMBO scholen meegelopen binnen diverse afdelingen van Sijperda Verhuur, om te kijken welke werkzaamheden aansluiten bij hen interesses.

Uit voorgaande jaren in gebleken dat dit de jongeren helpt bij het oriënteren op een toekomstige baan.