Nieuws

Geplaatst in Laatste nieuws, Sijperda in het nieuws, Uncategorized op donderdag 15 oktober 2020

‘Onze klanten krijgen nieuwe en veilige rolsteigers, die snel opgebouwd kunnen worden.’

Sijperda Verhuur vervangt haar totale verhuurvloot rolsteigers door de rolsteigers, ladders en trappen van Altrex. Met de ondersteuning die Altrex biedt op het gebied van opbouwinstructie, sterkte- en stabiliteit berekeningen en de veiligheid van rolsteigers d.m.v. Safe-Quick® GuardRail kan Sijperda Verhuur verdere invulling geven aan haar kernwaarden: gemak en deskundigheid. 

De Altrex-producten voldoen aan alle recente wettelijke eisen. Dat is zeker in deze periode, waarin de Inspectie SZW heeft aangekondigd strenger te gaan controleren op installatie en gebruik van rolsteigers op kleinere bouwplaatsen, erg belangrijk. Bij (juist) gebruik van Altrex rolsteigers wordt valgevaar voorkomen, en daarmee het risico van boetes en bouwstoppen.

Naast de rolsteigers kiest Sijperda Verhuur ervoor om het totale Altrex assortiment op te nemen in haar verhuurvloot. Dit betekent dat naast de Altrex rolsteigers ook de Altrex ladders, trappen en de MiTOWER bij Sijperda Verhuur gehuurd kunnen worden. Het nieuwe assortiment steigermaterieel is geheel in eigen huisstijlkleuren en logo’s uitgevoerd.

‘Met deze investering zetten wij een belangrijke stap om door te groeien in dit marktsegment. Onze klanten krijgen nieuwe en veilige rolsteigers met minder onderdelen, zodat die ook sneller opgebouwd kunnen worden. Dit verbetert het gebruikersgemak in elk opzicht.’  Aldus Peter Bijkerk - Algemeen directeur Sijperda Verhuur, op de foto samen met Eugène Derksen, CEO Altrex Group.

Meer informatie of gelijk rolsteigers huren? Klik hier.


Geplaatst in Laatste nieuws, MVO, Sijperda in het nieuws op vrijdag 9 oktober 2020

Hoe zorg jij in deze coronatijd voor een gezonde werkplek? 
Heb je al eens gedacht aan een luchtreiniger?

Wij hebben nu de mobiele TAC V+ hoog-rendement luchtreiniger in ons assortiment, die speciaal is ontworpen om de concentratie van aerosolen en fijnstofdeeltjes significant te verminderen. Zo filter je de virussen en schimmels in uw werkruimtes.

Dankzij het hoge uitblaasvolume (tot 1600 m³/h ¹) worden aerosolconcentraties en daarmee het besmettingsrisico al snel verminderd terwijl de 360° uitblaastoren zorgt voor een gelijke verspreiding van virusvrije en stofvrije lucht. De luchtreiniger wordt geleverd met F7 fijnstoffilter, H14 HEPA-filter en met geluiddempende kap (reductie van 6dB).

Meer informatie of deze luchtreiniger gelijk huren? Klik hier.


Geplaatst in Laatste nieuws, MVO, Sijperda in het nieuws op woensdag 30 september 2020

Onbemande verhuur: Primeur voor Sijperda Verhuur met pay-per-use model

In het kort:

  • Sijperda Verhuur introduceert nieuw business-model verhuur van gereedschap en bouwmachines.    
  • Gereedschap en bouwmachines 24/7 beschikbaar met onbemande verhuur.
  • Technologie berekent daadwerkelijke gebruik gereedschap en bouwmachines.
  • Kosten worden automatisch afgerekend, zonder tussenkomst van personen.


Amsterdam, 30 september 2020 - Alleen per dag huren van gereedschap en bouwmachines is verleden tijd als het aan het Nederlandse Sijperda Verhuur ligt. Samen met fintech startup FINN en Key2Asset introduceren zij pay-per-use; een nieuw business-model voor het huren en verhuren van materiaal. Sijperda is de grootste (zakelijke)verhuurder van bouwmachines en gereedschap in het Noorden van Nederland. Huurders van het bedrijf kunnen nu ook 24/7 via lockers gereedschap en bouwmachines ophalen en inleveren. Technologie in het gereedschap en de lockers berekent het daadwerkelijke gebruik en kosten worden automatisch afgerekend, zonder tussenkomst van personen.

Betalen voor gebruik

Service en kwaliteit staan hoog in het vaandel van Sijperda Verhuur. Door de samenwerking met FINN en Key2Asset is het bedrijf nu in staat een tweede manier van verhuur te introduceren voor klanten die daar behoefte aan hebben. Waar gereedschap meestal per dag gehuurd wordt, kan dat nu ook aan de hand van daadwerkelijk gebruik. Daarnaast verwachten de drie partijen dat het aantal contactmomenten tussen mensen met de nieuwe dienst tot het minimum beperkt .

André Buwalda, Financieel Manager Sijperda Verhuur: “We zijn al 30 jaar lang dé verhuurder voor particulieren en bedrijven in het Noorden van Nederland. En met deze innovatieve stap hopen we nog meer mensen gebruik te kunnen laten maken van ons aanbod. Met dit pay-per-use model zijn we sneller, flexibeler en vooralsnog ook nog eens de enige in de markt die dit aanbiedt. Een uitgelezen kans.”


Hoe het werkt

Door middel van een speciaal lockersysteem kan de huurder op elk moment bij Sijperda Verhuur terecht. Een speciale app die is gebouwd door Key2Asset, communiceert met de locker en die registreert de starttijd van de verhuur. Vervolgens schakelt de app met FINN, een fintech startup van ING, op het moment van retourneren. Deze schakeling zorgt ervoor dat er een autonome betaling plaatsvindt.

--> : https://www.sijperdaverhuur.nl/24-7-huren-sneek

Arlette van Warmerdam, product lead bij FINN: “Klanten laten betalen voor hun daadwerkelijke gebruik, is wat ons betreft een geweldige manier om te innoveren in deze branche. Wij verwachten dat pay-per-use afrekenmodellen een enorme impact zullen hebben op veel type bedrijven en de hele financiële sector. Betalen voor gebruik is een geweldige manier om concurrentievoordeel te behalen, zoals deze samenwerking laat zien.”

John Versmissen, CEO Giant Leap Technologies en oprichter Key2Asset: “Al ruim 15 jaar ontwikkelen wij slimme oplossingen voor bedrijven die inzicht en controle willen hebben over hun assets. In deze samenwerking laten we de brede inzetbaarheid van ons Key2Asset hardware en platform zien. Van een toegangsbeheersysteem en gebruikers-app tot een dashboard en koppeling met FINN aan toe - we doen als system integrator vaak het hele traject en blijven vervolgens deze dienst verlenen. Dat onderscheidt ons van anderen."


Geplaatst in Laatste nieuws op donderdag 13 augustus 2020

Deze week is bouwend Groningen door twee promogirls van Sijperda Verhuur getrakteerd op zonnebrillen. De brillen werden dankbaar in ontvangst genomen tijdens deze zonnige dagen. Met een grijpstok is er rekening gehouden met gepaste afstand.


Geplaatst in Laatste nieuws op maandag 13 juli 2020


Geplaatst in Laatste nieuws op donderdag 9 juli 2020

In verband met de komende vakantie reinigen wij geen toilethokjes/verrijdbare toiletboxen en schaftwagens met toilet in de weken 30, 31 en 32.

Bij geen bericht van jouw kant worden de toiletten niet gereinigd en ontvang je automatisch een huurstop van 3 weken. De huurstop zul je terugzien op de eerste factuur na de Bouwvak.

Wil je tijdens deze drie weken toch van onze dienst gebruik maken? Vul dan dit online huurstop-/wijzigingsformulier in. Wanneer je het toilet op wil laten halen in week 29 en op dezelfde locatie terug wilt plaatsen in week 33, dan kun je dit ook aangeven in het formulier.

Let op! Het ophalen en terugplaatsen van de toilethokjes gebeurt op route. Hierdoor kan het zijn dat jij gedurende week 29 en week 33 niet de volledige week over onze service beschikt. Vanaf week 34 worden de toiletten weer wekelijks gereinigd.

Wil je deze mail ook aan jullie uitvoerders/projectleiders uitdelen? 

Heb je het formulier reeds ingevuld, dan is deze mail voor jou niet van toepassing.

Bij vragen kunt u contact opnemen met Toiletservice op 0512-745023 of via toiletservice@sijperdaverhuur.nl.

P.s. wij komen in de bouwvak langs om het toilet schoon te maken, zodat je na de vakantie van een schoon toilet gebruik kunt maken. Houd er rekening mee dat onze chauffeur bij het toilet kan komen.


Geplaatst in Laatste nieuws op vrijdag 3 juli 2020

‘De weg vrijgemaakt voor grotere grond- weg- en waterbouwprojecten

Sneek, 3 juli 2020

Sijperda Verhuur breidt haar positie uit als leverancier in het grondverzet. Naast de vervanging van de huidige mini-graafmachines, zijn nu ook modellen uit het midi-segment toegevoegd aan de vloot. Van het merk Kobelco zijn nu ook modellen van 3-, 4-, 5-, 7-, & 9-ton uit voorraad leverbaar. Naast graafmachines is de vloot uitgebreid met diverse modellen zwaardere Schaeff-shovels/wielladers en Bens-rupsdumpers. Voor dit traject is de verhuurder een samenwerking aangegaan met kemp Groep.

Toenemende vraag

‘Wij zien de vraag naar grondverzetmachines toenemen, met name in de zware modellen. Met deze versterking sluiten wij goed aan op de behoefte van onze klanten in de grond, weg en waterbouw (infra), met een totaalaanbod dat voldoet aan de laatste emissienormen.’ Aldus Peter Bijkerk – Algemeen directeur Sijperda Verhuur.

Over Sijperda Verhuur BV 

Sijperda Verhuur heeft in de noordelijke helft van Nederland een toonaangevende positie in de verhuur van gereedschap en bouwmachines voor de bouw, industrie en evenementen. In de dienstverlening wordt het bieden van een totaaloplossing richting zowel de zakelijke klant als de particulier centraal gesteld. Sijperda Verhuur is als generieke verhuurder onder andere actief op het vlak van bouwplaatsinrichting, evenementen, accommodaties, afzettingen, verlichting, stroomvoorziening, hoogwerkers, grondbewerking, tuingereedschap, transportmiddelen, sanitaire voorzieningen, klimaatbeheer, steigerbouw, bouw- en personenliften en valbeveiliging.


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Voor meer informatie: 

Sijperda Verhuur B.V.
Pieter Zeemanstraat 4
8606 JR Sneek

Contactpersoon: Jeroen Slagboom
Tel: 0515 426 020
marketing@sijperdaverhuur.nl 
www.sijperdaverhuur.nl  Geplaatst in Laatste nieuws op woensdag 1 juli 2020

Met trots presenteren wij onze nieuwe DAF CF! Deze aanwinst is volledig samengesteld volgens de wensen van ons specialisme Bouw- en personenliften. De DAF is wederom gespoten in een fris en herkenbaar design.


Compleet met bakwagen en autolaadkraan

De nieuwe DAF CF EURO 6 heeft van een zeven meter bakwagen en is voorzien van een Fassi autolaadkraan met een hefvermogen van 20tm. Hiermee is deze combinatie uitermate geschikt om diverse bouwliften bij onze klanten af te leveren.


Specialisme

Wij zijn gespecialiseerd in de montage en demontage van bouw- en personenliften. Met onze professionele bouwliften zijn wij actief in verschillende sectoren. Denk hierbij aan nieuwbouw, renovatieprojecten, woningbouw, en industrie. Klik hier voor meer informatie.


Geplaatst in Laatste nieuws op maandag 22 juni 2020

Nederland kent soms warme dagen, waar temperaturen van ruim 30 graden gehaald worden. Deze warme dagen duren vaak niet langer dan een week, daarom is de aanschaf van een airco een dure aangelegenheid. Huren is voor tijdelijke oplossingen altijd een goed alternatief, ook voor het koel houden van bijvoorbeeld jouw slaapkamer. 

Lees hier meer over onze mobiele airconditioner en houd die warmte buiten de deur!


Geplaatst in Laatste nieuws op dinsdag 16 juni 2020

Vandaag is bouwend Noord-Holland getrakteerd op Sijperda zonnebrillen. Deze actie staat in het kader van onze nieuwe vestiging in Zwaagdijk. Twee dames trakteren met gepaste afstand diverse bouwplaatsen in kop van Noord-Holland.