Nieuws

Geplaatst in Laatste nieuws, Sijperda in het nieuws op maandag 19 augustus 2019

“Overname versterkt marktpositie binnen de regio en biedt de klant een groter verhuurassortiment”


Sijperda Verhuur BV te Sneek neemt met ingang van 1 september 2019 de activiteiten van branchegenoot Borg Verhuur te Steenwijk over. Borg Verhuur is sinds 1998 uitgegroeid tot het hedendaagse allround verhuurbedrijf. Sinds 4 jaar is het bedrijf gevestigd te Steenwijk. Vanuit deze vestiging worden klanten (zowel bedrijven als particulieren) uit de hele regio bediend. De overname van het Steenwijker bedrijf past in de groeistrategie van Sijperda Verhuur. Met de overname realiseert Sijperda Verhuur de 10e verhuurvestiging en bouwt hiermee haar positie in de regio Overijssel en Drenthe verder uit.


Peter Bijkerk, algemeen directeur van Sijperda Verhuur BV: “Borg Verhuur is goede partij met een mooi marktaandeel in de regio. Deze overname versterkt de marktpositie van Sijperda Verhuur en biedt ons de kans om samen met Johan Borg en zijn team in deze regio de juiste service te bieden.”


Johan Borg, eigenaar van Borg Verhuur: “Voor mij persoonlijk is het belangrijk om ook naar de toekomst toe onze klanten op een vertrouwde, maar ook uitgebreidere wijze van dienst te kunnen zijn. Sijperda Verhuur heeft haar positie in het noorden van Nederland inmiddels meer dan bewezen, is commercieel sterk en heeft een groter verhuurassortiment. Hierdoor zijn we een completere verhuurpartner en kunnen we nog meer oplossingen bieden.” Graag verwelkom ik als vestigingsmanager onze klanten bij Sijperda Verhuur!


Over Sijperda Verhuur BV
Sijperda Verhuur heeft in de noordelijke helft van Nederland een toonaangevende positie in de verhuur van materieel voor de bouw, industrie en evenementen. In de dienstverlening wordt het bieden van een totaaloplossing richting zowel de zakelijke klant als de particulier klant centraal gesteld. Sijperda Verhuur is onder andere actief op het vlak van bouwplaatsinrichting, evenementen, accommodaties, afzettingen, verlichting, stroomvoorziening, hoogwerkers, grondbewerking, tuingereedschap, transportmiddelen, sanitaire voorzieningen, klimaatbeheer, steigerbouw, bouw- en personenliften en valbeveiliging.


Geplaatst in Laatste nieuws op dinsdag 30 juli 2019

Sijperda Verhuur is begonnen met de plaatsing van sanitaire voorzieningen voor de Sneekweek. Om rekening te houden met de verwachte drukte en de toegang voor hulpdiensten, is er gekozen om de ruimte boven de gracht te gebruiken. 


Geplaatst in Laatste nieuws op maandag 29 juli 2019

Onlangs heeft Sijperda Steigerbouw deze kerk op Ameland volledig in de steigers gezet. De kerktoren wordt vanaf augustus grondig gerestaureerd.Geplaatst in Laatste nieuws op vrijdag 19 juli 2019

Wij zijn de gehele zomervakantie gewoon geopend, zonder aangepaste openingstijden!


Geplaatst in Laatste nieuws, Verhuur Nieuws op woensdag 10 juli 2019

Onze verhuurvloot is zojuist uitgebreid met deze geavanceerde verreiker. Combineer snelheid, wendbaarheid en een krachtig hefvermogen van maximaal 4.000 kg!


Geplaatst in Laatste nieuws, Verhuur Nieuws op woensdag 19 juni 2019


Geplaatst in Laatste nieuws op dinsdag 18 juni 2019

Vanaf heden hebben wij een nieuwe website voor vacatures. Bekijk hier de website werken bij sijperda!

Met deze website is het vinden van vacatures binnen Sijperda Verhuur eenvoudiger gemaakt.


Geplaatst in Laatste nieuws op donderdag 6 juni 2019

Vanaf heden heeft www.sijperdaverhuur.nl een nieuw design gekregen. Met deze update is het gebruikersgemak van de website in hoge mate verbeterd. Naast een rustiger en moderner design, is de aangeboden content relevanter gemaakt en is de online service verbeterd. Ook is er veel aandacht besteed aan de mobiele werkbaarheid, waar wij het gebruik progressief in zien toenemen. 


Geplaatst in Laatste nieuws, MVO op vrijdag 31 mei 2019

Een decontaminatiewagen (deco-unit) is vrijwel altijd nodig bij werkzaamheden met gevaarlijke stoffen, zoals het verwijderen van asbest of vervuilde grond. Bij werkzaamheden met asbest- en grondsanering komen stofdeeltjes vrij die schadelijk zijn voor de gezondheid. Naast gevaarlijke stoffen is een deco-unit ook uitermate geschikt bij inzet van besmettelijke ziektes, zoals vogelgriep en varkenspest.

Na iedere aanraking  met de schadelijke stofdeeltjes dient u zich te reinigen in een  deco-unit om verspreiding tegen te gaan. Een deco-unit is voorzien van een vuile ruimte en een doucheruimte, voorzien van een douche. Hiermee spoelt u de schadelijke deeltjes van uw lichaam. In de schone kunt u zich omkleden, waar diverse kledingkasten beschikbaar zijn. Na de reiniging wordt het vervuilde water naar buiten gepompt en blijven de schadelijke deeltjes in de filters achter.


Geplaatst in Laatste nieuws op vrijdag 24 mei 2019

Vandaag op hebben wij op ludieke wijze de bouw wakker geschud. Twee dames deelden koeken en flyers uit waarmee ieder, met een unieke code, kans maakte op een bouwradio. In de verhuurvestiging van Sneek stond een grote kluis met een cijferslot, die te kraken was met een aantal winnnende codes die op de flyers waren gedrukt.

Na het uitdelen van 400 koeken en flyers, was de opkomst groot en hebben we uiteindelijk vier winnaars blij mogen maken met een Makita bouwradio.