Nieuws

Geplaatst in Laatste nieuws op vrijdag 18 oktober 2019

Vanaf nu is deze krachtige en innovatieve Trax rupstelescoophoogwerker klaar voor de verhuur! De sterke Trax wielen manoeuvreren eenvoudig op meest ruwe terreinen. Door een platformcapaciteit van maximaal 454 kg wordt werken op een hoogte van 22 meter voor iedereen bereikbaar! Geplaatst in Laatste nieuws op vrijdag 11 oktober 2019

Vanaf nu beschikt onze website over een advieswijzer met zoekfilters. Met deze slimme zoekfilters helpen wij onze klanten bij het maken van de juiste keuze.

Ga naar de productgroep die past bij jouw klus en vind het zoekfilter direct bovenaan het assortiment van deze productgroep. Een voorbeeld is Hoogwerkers, klik hier en vind onze advieswijzer.


Geplaatst in Laatste nieuws op woensdag 9 oktober 2019
Geplaatst in Laatste nieuws op dinsdag 17 september 2019

Zaterdag 28 september openen wij onze deuren in het kader van Werkfestival Sneek. Tijdens deze dag kunnen bezoekers bij potentiele werkgevers binnenkijken, waaronder Sijperda. Bekijk hier de andere deelnemende bedrijven.

Onze deuren zijn van 13.00 tot 16.00 uur geopend voor bezoekers, aan Einsteinstraat 1 in Sneek. 


Geplaatst in Laatste nieuws op vrijdag 30 augustus 2019

Al tien jaar bestellen op sijperdaverhuur.nl, een mijlpaal waar wij als organisatie trots op zijn. Deze gelegenheid hebben wij met een gewaardeerde online klant Nieuwenhuis en Bouma gevierd!

De online wereld verandert in een hoog tempo, ook in de verhuurbranche. Al 10 jaar geleden hebben wij ingezet op online bestellen, wat de afgelopen jaren is geuit in veel analyseren en optimaliseren. Het resultaat hiervan is een zeer uitgebreide online bestelomgeving die het huren efficiënter, eenvoudiger en overzichtelijker maakt voor onze klanten.

De komende jaren zal de ontwikkeling van onze website in hetzelfde tempo voortgezet worden, waarbij de (online) klanttevredenheid altijd centraal zal blijven staan.


Geplaatst in Laatste nieuws, Sijperda in het nieuws op maandag 19 augustus 2019

“Overname versterkt marktpositie binnen de regio en biedt de klant een groter verhuurassortiment”


Sijperda Verhuur BV te Sneek neemt met ingang van 1 september 2019 de activiteiten van branchegenoot Borg Verhuur te Steenwijk over. Borg Verhuur is sinds 1998 uitgegroeid tot het hedendaagse allround verhuurbedrijf. Sinds 4 jaar is het bedrijf gevestigd te Steenwijk. Vanuit deze vestiging worden klanten (zowel bedrijven als particulieren) uit de hele regio bediend. De overname van het Steenwijker bedrijf past in de groeistrategie van Sijperda Verhuur. Met de overname realiseert Sijperda Verhuur de 10e verhuurvestiging en bouwt hiermee haar positie in de regio Overijssel en Drenthe verder uit.


Peter Bijkerk, algemeen directeur van Sijperda Verhuur BV: “Borg Verhuur is goede partij met een mooi marktaandeel in de regio. Deze overname versterkt de marktpositie van Sijperda Verhuur en biedt ons de kans om samen met Johan Borg en zijn team in deze regio de juiste service te bieden.”


Johan Borg, eigenaar van Borg Verhuur: “Voor mij persoonlijk is het belangrijk om ook naar de toekomst toe onze klanten op een vertrouwde, maar ook uitgebreidere wijze van dienst te kunnen zijn. Sijperda Verhuur heeft haar positie in het noorden van Nederland inmiddels meer dan bewezen, is commercieel sterk en heeft een groter verhuurassortiment. Hierdoor zijn we een completere verhuurpartner en kunnen we nog meer oplossingen bieden.” Graag verwelkom ik als vestigingsmanager onze klanten bij Sijperda Verhuur!


Over Sijperda Verhuur BV
Sijperda Verhuur heeft in de noordelijke helft van Nederland een toonaangevende positie in de verhuur van materieel voor de bouw, industrie en evenementen. In de dienstverlening wordt het bieden van een totaaloplossing richting zowel de zakelijke klant als de particulier klant centraal gesteld. Sijperda Verhuur is onder andere actief op het vlak van bouwplaatsinrichting, evenementen, accommodaties, afzettingen, verlichting, stroomvoorziening, hoogwerkers, grondbewerking, tuingereedschap, transportmiddelen, sanitaire voorzieningen, klimaatbeheer, steigerbouw, bouw- en personenliften en valbeveiliging.


Geplaatst in Laatste nieuws op dinsdag 30 juli 2019

Sijperda Verhuur is begonnen met de plaatsing van sanitaire voorzieningen voor de Sneekweek. Om rekening te houden met de verwachte drukte en de toegang voor hulpdiensten, is er gekozen om de ruimte boven de gracht te gebruiken. 


Geplaatst in Laatste nieuws op maandag 29 juli 2019

Onlangs heeft Sijperda Steigerbouw deze kerk op Ameland volledig in de steigers gezet. De kerktoren wordt vanaf augustus grondig gerestaureerd.Geplaatst in Laatste nieuws op vrijdag 19 juli 2019

Wij zijn de gehele zomervakantie gewoon geopend, zonder aangepaste openingstijden!


Geplaatst in Laatste nieuws, Verhuur Nieuws op woensdag 10 juli 2019

Onze verhuurvloot is zojuist uitgebreid met deze geavanceerde verreiker. Combineer snelheid, wendbaarheid en een krachtig hefvermogen van maximaal 4.000 kg!