Nieuws

Geplaatst in Laatste nieuws op dinsdag 16 april 2019

Hoe onderhoud ik mijn gazon?

Maaien 

Een net gazon, er komt nogal wat bij kijken. Belangrijk is het regelmatig maaien van het gras. Vanaf april is het beste moment om te beginnen met maaien, mits de grassprieten een lengte tussen de 8 en 10 centimeter hebben.

Zodra het gras te kort wordt gemaaid, verkleint u de kans op een mooi vol gazon. Het is dan ook beter om het gras vaker te maaien, met een hoogte van 6 centimeter.

Bij lastig bereikbare plekken of een ongelijke ondergrond is een bosmaaier hét gereedschap, waar een traditionele grasmaaier te kort schiet.

Verticuteren 

Na de vele regenval en beperkte zonuren van de afgelopen wintermaanden zit de bodem zo goed als dicht. Het is nu dan ook het juiste moment om te beginnen met verticuteren. Door met een verticuteermachine over het gazon te gaan, wordt de laag met onkruid en mos verwijderd en de wortels doorgesneden, zodat het onkruid en mos niet gelijk weer terug komen. Het gras kan nu weer gaan groeien!

Afwerken

Nu de kwaliteit van het gras weer op niveau is, kunt u de zijkanten van het grasboord gaan aanpakken. Bespaar vele uren met een schep en gebruik hiervoor een kantensnijder. Een kantensnijder zorgt voor een kaars rechte afwerking van de zijkanten voor een gazon waar uw buurman trots op is!


Geplaatst in Laatste nieuws op maandag 15 april 2019

Tweede Paasdag 22 april
Tijdens Tweede Paasdag (22 april) zijn al onze verhuurvestigingen gesloten.
Tijdens deze dag kunt het gereedschap, naast een volledige huurdag, een dag langer huren tegen dezelfde prijs! Huurt u bijvoorbeeld de gehele vrijdag 19 april een boormachine, dan hoeft u deze pas dinsdagochtend 23 april (voor 9.00) te retourneren!
Houdt u er wel rekening mee dat artikelen voorzien van een brandstofmotor gebaseerd zijn op acht draaiuren per dag, tenzij anders overeengekomen. Extra draaiuren worden op nacalculatie berekend tegen 50 procent korting op het uurtarief.


Koningsdag 27 april
Vestigingen die zaterdag normaal geopend zijn, zijn deze dag gesloten: Sneek, Schagen, Emmeloord, Heerenveen en Stadskanaal.


Geplaatst in Laatste nieuws, Verhuur Nieuws op woensdag 27 maart 2019

Sijperda Verhuur gaat voor Talen Vastgoedonderhoud de inrichting van de bouwplaatsen verzorgen. De komende vijf jaar wordt divers materieel, de opslag en het transport door hen gefaciliteerd. Talen Vastgoedonderhoud is één van de grotere onderhoudsbedrijven met vier vestigingen in Nederland. Het bedrijf is gespecialiseerd in het totaalonderhoud van woningen en gebouwen. ‘Onze bouwplaatsen worden door Sijperda ingericht met hoogwaardig materieel in onze eigen huisstijl. Dit geeft ons de zekerheid dat we altijd een goed ingerichte en herkenbare bouwplaats hebben’, aldus Richard Swart – projectleider Talen Vastgoedonderhoud. ‘Een hele zorg minder!’

Sijperda Verhuur en Talen werken al jaren samen, waarbij wederzijds veel mogelijk is. Dit vertrouwen heeft geleid tot intensievere samenwerking. ‘Sijperda Verhuur onderscheidt zich voornamelijk in flexibiliteit, korte lijnen en ontzorging bij bijvoorbeeld de inrichting van de bouwplaatsen’, zo vertelt de projectleider.


Geplaatst in Laatste nieuws op vrijdag 15 maart 2019

Ook dit jaar is Sijperda Verhuur hoofdsponsor van de Sijperda Zuiderzeerally 2019, dé rally van de Noordoostpolder. Bezoek dit spectaculaire evenement op 15 en 16 maart. 


.


Geplaatst in Laatste nieuws op woensdag 13 maart 2019

Vanaf heden profiteert u van de nieuwe versie van SALES Standaard; SALES0005, opvolger van INSBOU004. De XML-facturen werden tot op heden altijd conform versie INSBOU003 verzonden. Lees hier alles over E-facturatie (XML)

Er zijn in totaal 130 wijzigingen doorgevoerd. Wat is er gewijzigd?

- Sluit beter aan op de Europese Norm voor de factuur;
- Tussentijdse updates mogelijk zonder het uitbrengen van een nieuwe versie;
- Externe codelijsten toegevoegd;
- Bijlagen en certificaten meesturen is mogelijk gemaakt.

Deze versie is 'forward compatible', oftewel voor langere tijd bruikbaar. Lees hier meer.


Geplaatst in Laatste nieuws, MVO op maandag 11 maart 2019

Op 13 maart van 14.00 tot 17.00 uur zijn wij aanwezig op het Netwerkplein van het UWV.


Geplaatst in Laatste nieuws op vrijdag 25 januari 2019

Op 5, 6 en 7 februari zijn wij weer vertegenwoordigd tijdens de Infra Relatiedagen te Hardenberg.

Onder het genot van een hapje en een drankje laten wij zien dat we ons vak verstaan en een oplossing kunnen bieden voor uw organisatie. Bent u benieuwd naar onze beursaanbieding? Wij verwelkomen u graag bij onze stand 652 in hal 6.

Registreren
Vraag hier uw toegangskaart aan.

Standnummer
Standnummer 652 in hal 6, ingang 3

Openingstijden
5 februari 13.00 - 21.00 uur
6 februari 13.00 - 21.00 uur
7 februari 13.00 - 21.00 uur 

Locatie
Evenementenhal Hardenberg
Energieweg 2
7772 TV Hardenber


Geplaatst in Laatste nieuws op woensdag 16 januari 2019

Met deze uitbreiding kunnen wij de kwaliteit van Toiletservice blijven waarborgen en zetten wij een belangrijke stap met oog op groei van de organisatie.

Deze luxe uitgevoerde servicewagen is voorzien van diverse sensoren, camera's en veel lampen om op locatie werkzaamheden goed en efficiënt te kunnen uitvoeren. 


Geplaatst in Laatste nieuws, Sijperda in het nieuws op vrijdag 11 januari 2019

Pölkerman rayonmanager bij Syperda