Nieuws

Geplaatst in Laatste nieuws op donderdag 19 maart 2020

Door het Coronavirus ontstaat veel onzekerheid, zowel voor de gezondheid als onze economie. De gezondheid van onze medewerkers en klanten staat altijd voorop, daarom worden de richtlijnen van de overheid en het RIVM nauwlettend gevolgd en opgevolgd.

Onze dienstverlening gaat door zoals je dat van ons gewend bent, maar we hebben maatregelen getroffen om de veiligheid en gezondheid van iedereen te waarborgen. Kantoorpersoneel werkt waar mogelijk thuis en fysieke contact wordt zoveel mogelijk beperkt.

Bereikbaarheid 

  • Onze vestigingen zijn allemaal geopend, zowel fysiek, telefonisch als online. We vragen onze klanten om gepaste afstand (1,5 meter) te bewaren van onze collega's.
  • Onze rayonmanagers bezoeken fysiek geen klanten, maar zijn telefonisch gewoon bereikbaar.
  • Onze webshop blijft 24/7 bereikbaar voor het plaatsen van orders.

We vragen begrip voor eventuele vertraging van ons transport door onmacht. Mochten er vragen zijn omtrent onze dienstverlening, dan is onze klantenservice bereikbaar op 0900-7474747.


Geplaatst in Laatste nieuws op donderdag 19 maart 2020

Door het coronavirus zijn er onzekere tijden aangebroken. Sportscholen, scholen en horecagelegenheden moeten tijdelijk (gedeeltelijk) dicht in strijd tegen het coronavirus. Tijdens deze periode gaan we creatief om met onze tijd, zo kunnen klussen gestart worden waar we normaal in alle hectiek van de dag geen tijd voor hadden. Sijperda Verhuur denk graag met jou mee. Behoefte aan een meedenkende specialist? Neem contact op met de vestiging bij jou in de buurt!

Vloeren reinigen
De vloeren van jouw onderneming grondig reinigen? Er is verschillende reinigingsapparatuur voor verschillende doeleinden. Met een schrob-/zuigmachine maak je gemakkelijk grote oppervlaktes schoon. Voor de middel grote oppervlaktes is een woodboy te gebruiken. 

Kleinere oppervlaktes, bijvoorbeeld kleedkamers, douches of toiletten, zijn geschikt om met een stoomreiniger te reinigen. 

Voor vloeren met tapijt is een tapijt-/vloerenreiniger uitkomst. Deze machine is zeer breed inzetbaar en de meest hardnekkige vlekken zijn verleden tijd. Ook is deze machine geschikt voor autobekleding, ideaal voor het reinigen van bijvoorbeeld bedrijfsauto’s.

Groot terrein reinigen
Voor het reinigen van grote terreinen rondom jouw pand zijn de veegmachines van Sijperda Verhuur een mooie oplossing. Met deze machines zorg jij ervoor dat ook het terrein rondom jouw pand er weer stralend bij ligt. Voor het extreme werk kun je een veegmachine op benzine gebruiken en voor het wat lichtere werk is een zit- veegmachine een uitkomst. Beschik jij over een heftruck? Dan is de hydraulische veegmachine een ideale oplossing!

Terras reinigen
Het terras eens grondig reinigen is nooit een slecht idee. Als deze crisis voorbij is, staat de vakantiedrukte weer voor de deur. Zorg ervoor dat jouw terras weer straalt tijdens de zomermaanden. Een hogedrukreiniger is een milieuvriendelijke en efficiënte manier om het terras te reinigen. Lees hier meer informatie over hoe je het beste je terras kunt reinigen.


Geplaatst in Laatste nieuws op dinsdag 17 maart 2020

Extra hygiëne is gewenst om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan. Sijperda Verhuur denkt graag mee met assortiment dat daarbij aansluit. Om fysiek contact te vermijden, kun je daarnaast eenvoudig online bestellen. Particulieren betalen bij ons geen borg!

Mobiele toiletten met wasbak
Het wassen van de handen is niet altijd mogelijk door sluiting van kantines, restaurants langs de wegen of op andere gesloten locaties. Sijperda Verhuur beschikt over een assortiment mobiele toiletten die voorzien zijn van een wasbak.

Mobiele badkamers
Bij meer gewenste faciliteiten, kan er gekozen worden voor onze mobiele badkamers. Deze zijn onder andere voorzien van een wasbak, maar ook van een douche.

Watertanks
Onze 1000 liter watertanks zijn uitermate geschikt om de handen te wassen, op locaties waar geen watervoorziening aanwezig is. Indien gewenst kunnen wij hier optioneel tapkranen voor verzorgen.


Geplaatst in Laatste nieuws op maandag 16 maart 2020

Het Corona-virus heeft ervoor gezorgd dat veel mensen thuis zijn komen te zitten. Dit is hét moment om in de tuin te klussen. Van heggenschaar tot kettingzaag en van tuinfrees tot graafmachine, het tuingereedschap van Sijperda Verhuur biedt voor elke klus een oplossing!

Huren kan eenvoudig online, zonder betaling van borg! Bekijk hier ons assortiment!


Geplaatst in Laatste nieuws op maandag 16 maart 2020

“Deze uitbreiding versterkt onze marktpositie in Noord-Holland en zorgt ervoor dat wij dichterbij de klant gevestigd zijn” 

Sneek/Zwaagdijk, 16 maart 2020

Sijperda Verhuur B.V. te Sneek versterkt vandaag haar positie in Noord-Holland met een nieuwe vestiging in Zwaagdijk. Deze uitbreiding volgt precies vijf jaar na de opening in Schagen.

‘We merken dat er in de regio een toenemende behoefte is ontstaan voor het huren van gereedschap en bouwmachines. Deze uitbreiding versterkt onze marktpositie in Noord-Holland en zorgt ervoor dat wij dichterbij de klant gevestigd zijn.’ , aldus Peter Bijkerk - algemeen directeur van Sijperda Verhuur B.V.

Vanuit de verhuurvestiging Zwaagdijk worden klanten (zowel bedrijven als particulieren) uit de hele regio bediend. De uitbreiding past bij de groeiambitie van Sijperda Verhuur, waarmee nu de 11E verhuurvestiging een feit is geworden.

Over Sijperda Verhuur BV: 
Sijperda Verhuur heeft in de noordelijke helft van Nederland een toonaangevende positie in de verhuur van gereedschap en bouwmachines voor de bouw, industrie en evenementen. In de dienstverlening wordt het bieden van een totaaloplossing richting zowel de zakelijke klant als de particulier centraal gesteld. Sijperda Verhuur is als generieke verhuurder onder andere actief op het vlak van bouwplaatsinrichting, evenementen, accommodaties, afzettingen, verlichting, stroomvoorziening, hoogwerkers, grondbewerking, tuingereedschap, transportmiddelen, sanitaire voorzieningen, klimaatbeheer, steigerbouw, bouw- en personenliften en valbeveiliging.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Voor meer informatie:Sijperda Verhuur B.V.
Pieter Zeemanstraat 4
8606 JR Sneek
Tel: 0515 426 020
marketing@sijperdaverhuur.nl 
www.sijperdaverhuur.nl
Contactpersoon: Jeroen Slagboom


Geplaatst in Laatste nieuws op maandag 2 maart 2020

Vanaf 1 maart 2020 hoeven particulieren geen borg meer te betalen bij een bestelling bij Sijperda Verhuur. Dit vereenvoudigt het bestelproces, wat meer gemak biedt voor onze klanten. Deze wijziging betreft elke nieuwe bestelling, zowel online, telefonisch als aan de balie in een van onze vestigingen.

Hoe werkt het?

Je dient je als particulier altijd eerst in te schrijven als nieuwe klant. Dat kan op onze website of in een van onze vestigingen. Tijdens deze inschrijving identificeer je je met iDIN, waar je je bankpas voor nodig hebt. Als je je inschrijft in onze vestiging, is het belangrijk om je bankpas mee te nemen.

Online via onze website


In onze vestiging

Inschrijven is in elke verhuurvestiging mogelijk. We hebben een tablet op de balie staan waarmee je je eenvoudig binnen één minuut kunt inschrijven. Dit werkt exact hetzelfde als een online inschrijving op onze website. Onze medewerkers staan voor je klaar om vragen te beantwoorden.


Geplaatst in Laatste nieuws op donderdag 27 februari 2020

Wij hebben daarom ons assortiment uitgebreid met diverse soorten gereedschap van Hilti om de kwaliteit en het gemak te blijven bieden dat van Sijperda Verhuur wordt verwacht. Gereedschap van Hilti doet geen concessies op kwaliteit en verbetert sterk het gebruikscomfort. Een greep uit ons nieuwe assortiment vind je hier.


Geplaatst in Laatste nieuws op zaterdag 1 februari 2020

Interne materieeldienst Jorritsma Bouw wordt overgenomen door Sijperda Verhuur


Geplaatst in Laatste nieuws, Verhuur Nieuws op vrijdag 31 januari 2020

De buitentemperaturen zijn op dit moment zo hoog dat menigeen denkt: “Verwarmen op mijn locatie/bouwwerk is niet nodig.  Prima besparing?”
Maar toch blijkt het mis te gaan bij het drogen, want het is niet koud maar wél vochtig.


Geplaatst in Laatste nieuws op woensdag 29 januari 2020

Met deze uitbreiding kunnen wij de kwaliteit van onze Toiletservice blijven waarborgen en zetten wij een belangrijke stap om de toenemende vraag uit de markt te kunnen bedienen.