Nieuws

Geplaatst in Verhuur Nieuws, Laatste nieuws op maandag 23 april 2018

Onlangs heeft het specialisme Toiletservice een nieuwe serie mobiele toiletten toevoegde aan het assortiment. Met de komst van deze nieuwe toiletten kan Sijperda Verhuur de grote vraag uit de markt blijven bedienen met kwalitatief hoogwaardige toiletten.


Geplaatst in Verhuur Nieuws, Laatste nieuws op woensdag 18 april 2018

Op de foto wordt de serie officieel overhandigd door Casper Kroon (accountmanager HDW Noord Nederland) aan Peter Bijkerk (directeur Sijperda Verhuur).


Geplaatst in Verhuur Nieuws, Laatste nieuws op vrijdag 30 maart 2018

De gehele maand april maakt u kans op een volledig gratis verzorgd weekend voor 4 personen in het Preston Palace. Dit hotel biedt alle faciliteiten die u zich maar kunt voorstellen. Kijk ook eens op de site van Preston Palace.

Hoe maak ik kans?
Bestel aan de balie van een verhuurvestiging of in de webshop een (of meerdere) artikel(en) in de productgroep(en) Tuingereedschap en/of Grondbewerking. Is het totale orderbedrag 50 euro of meer (excl. BTW)? Voer dan uw contractnummer in via de onderstaande link en maak kans op deze fantastische prijs!

www.sijperdaverhuur.nl/prestonpalace 


Geplaatst in Verhuur Nieuws, MVO, Laatste nieuws op vrijdag 30 maart 2018

De afgelopen weken zijn we gestart met digitale handtekeningen op onze verhuurvestigingen.

Na een succesvolle pilot hebben wij dit verder uitgerold. Vanaf heden kunt u uw huurcontract digitaal ondertekenen bij elke verhuurvestiging van Sijperda Verhuur. Elke vestiging is voorzien van een touchscreen waar de digitale documenten op verschijnen.

De digitale documenten kunt op dit touchscreen ondertekenen waarna er een bevestiging voorzien naar uw e-mail wordt verstuurd. 

Indien u wenst dat de getekende versies van de huurcontracten naar een ander e-mail adres verstuurd dienen te worden, kunt u dit aangeven bij de balie van de verhuurvestiging waar u een artikel heeft gehuurd.


Geplaatst in Verhuur Nieuws, Laatste nieuws op donderdag 29 maart 2018

Aarzel niet langer en bestel voortaan altijd online!


Geplaatst in Verhuur Nieuws, Laatste nieuws op dinsdag 27 maart 2018

Tijdens Tweede Paasdag (2 april) zijn al onze verhuurvestigingen gesloten. Tijdens deze dag kunt het gereedschap, naast een volledige huurdag, een dag langer huren tegen dezelfde prijs! Huurt u bijvoorbeeld de gehele vrijdag 30 maart een boormachine, dan hoeft u deze pas dinsdagochtend 3 april (voor 9.00) te retourneren!

Houdt u er wel rekening mee dat artikelen voorzien van een brandstofmotor gebaseerd zijn op acht draaiuren per dag, tenzij anders overeengekomen. Extra draaiuren worden op nacalculatie berekend tegen 50 procent korting op het uurtarief.


Geplaatst in MVO op donderdag 22 maart 2018

Certificaat CO² reductie 2017


Geplaatst in Laatste nieuws op woensdag 28 februari 2018

Op 20 & 21 maart zijn wij weer vertegenwoordigd tijdens de Business Contact Dagen Noord.


Geplaatst in Verhuur Nieuws, Laatste nieuws op woensdag 21 februari 2018

Zo bespaart u onnodig kosten en werkt u warm door tijdens de koude dagen


Geplaatst in Verhuur Nieuws, Laatste nieuws op donderdag 1 februari 2018

Op 6, 7 en 8 februari zijn wij weer vertegenwoordigd met een grote stand tijdens de Infra Relatiedagen HB 2018, waar wij samen met 336 exposanten bijna 18 duizend bezoekers ontvangen. Weet wat er speelt binnen de grond-, weg- en waterbouw en bezoek ons tijdens dit bruisende ontmoetingspunt voor infra-ondernemers en dienstverleners.