Sijperda Verhuur

Onze uitgebreide verhuurafdeling in combinatie met een breed scala aan specialismen zorgen ervoor dat u compleet ontzorgd wordt, snel en servicegericht!

Nieuws

Geplaatst in Laatste nieuws op dinsdag 5 december 2017

Vanaf 01 januari 2018 moet er verplicht een heupleuning aanwezig zijn voor het betreden van een platform tijdens de bouw en het gebruik van een rolsteiger.

  • Een voorloopleuning (heupleuning) is een horizontaalschoor (H-schoor) met 2 scharnierbare verlengstukken om de voorloopleuningen hoog te kunnen plaatsen
  • Door de hoogte kan er op de oude manier van opbouwen geen heupleuning op de etage geplaatst worden, met de voorloopleuning wel
  • Tijdens de opbouw wordt de voorloopleuning vervangen door twee H-schoren
  • Iedere etage voorzien van een voorloopleuning zorgt voor optimale veiligheid
  • De voorloopleuning is conform de Europese rolsteiger norm EN1004
  • Gebruiksvriendelijkheid door behoud van diagonaal- (D-schoren) en H-schoren

 

Opbouw van een etage boven de 2,5 meter:
Plaats eerst een voorloopleuning, vervolgens het platform en vanaf het platform vervang je de voorloopleuning door 2 H-schoren. Steek de voorloopleuning door naar een hogere etage.

De voorloopleuning wordt tijdens de opbouw op elke verdieping meegenomen als tijdelijke leuning en eindigt als ‘vaste’ leuning op het bovenste platform met als onderste ligger (knieregel) een H-schoor.


Er zijn ook rolsteigerfabrikanten die bepaalde H- en D-schoren vervangen door een ‘vaste’ leuning. Dit is minder flexibel in opbouw en gebruik en bovendien schadegevoelig. Sijperda Verhuur wil de flexibiliteit behouden en kiest dus voor de bovenstaande oplossing en levert twee voorloopleuningen per rolsteiger gratis extra mee. Geplaatst in MVO, Laatste nieuws op donderdag 30 november 2017

Vandaag hebben VMBO leerlingen van diverse scholen een kijkje genomen binnen diverse afdelingen binnen Sijperda Verhuur. De leerlingen hebben diverse afdelingen bekeken leuke dingen gedaan. Zo hebben ze onder andere gelast, een hoogwerker omhoog gegaan en een zware sloophamer gebruikt.

Wij vinden het uit maatschappelijk oogpunt belangrijk om ook mensen van deze leeftijd de kans te geven om zich te oriënteren en uiteindelijk later een beroepskeuze te maken die echt bij hun past.


Geplaatst in Verhuur Nieuws, Sijperda in het nieuws, Laatste nieuws op vrijdag 24 november 2017

Sijperda Verhuur uitgelicht in Slump Feestmagazine 2017.


Geplaatst in MVO, Laatste nieuws op donderdag 23 november 2017

Vandaag was de duurzaamheidsgroep van Westra B.V. bij ons op bezoek. Deze tien man tellende groep houdt zich intern bij Westra B.V. actief bezig met het verduurzamen van de bedrijfsprocessen. Elke medewerker heeft een ander specialisme binnen de organisatie waardoor er breed raakvlak gecreëerd wordt voor beslissingen die genomen worden in het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO).

Als een van de koplopers in Friesland op gebied van (MVO) hebben wij veel affiniteit met bedrijven zoals Westra B.V.. Wij zijn graag transparant over onze duurzame bedrijfsprocessen en delen deze graag met bedrijven om samen de markt(en) te verduurzamen. Tijdens het bezoek van Westra B.V. hebben wij veel vertelt over ons MVO-portfolio en welke ambities en doelstellingen wij willen bewerkstelligen. 


Geplaatst in Sijperda in het nieuws, Laatste nieuws op woensdag 22 november 2017

Vermeld in de nieuwsbrief van Verhuren Nederland, waarbij Böcker Nederland de levering van montageliften toelicht die op elke vestiging van Sijperda Verhuur beschikbaar zijn nu.


Geplaatst in Laatste nieuws op donderdag 16 november 2017

Op maandag 11 december en donderdag 14 december organiseren wij samen met een groep ondernemers hét Alles voor uw evenement LF2018!


Geplaatst in Laatste nieuws op maandag 13 november 2017

Hilti Nederland heeft onze vestigingen een insite training gegeven over het assortiment van Hilti van onze verhuurvestigingen. Wij beschikken over een breed en diep assortiment Hilti-gereedschap. Dit varieert van diverse sloophamers tot stofzuigers.

Met deze training kunnen onze medewerkers de deskundigheid aan de klant overdragen, zoals zij van ons verwachten. Tijdens de trainingsdagen is het assortiment volledig aan bod gekomen. Sijperda Verhuur staat voor deskundigheid, gecombineerd met hoge kwaliteit materieel. Hilti beschikt over een hoge mate van kwaliteit in zowel service als materieel, wat voor ons de reden is om onze vestigingen te voorzien van gereedschap van deze organisatie.


Geplaatst in Laatste nieuws op vrijdag 10 november 2017

Als organisatie vinden wij het belangrijk dat onze medewerkers er professioneel bijlopen maar zeker net zo belangrijk, de kleding moet goed zitten. Een goede pasvorm en de juiste maat zijn belangrijke ingrediënten om lekker te kunnen bewegen in bedrijfskleding. Nieuwe technologieën maken het mogelijk om de juiste maat tegenwoordig eenvoudig en goed te bepalen. Hierdoor kunnen onze medewerkers in korte tijd kleding passen zonder huidige kledingstukken uit te hoeven doen.

Op uitnodiging van Zijlstra beroepskleding & HAVEP heeft QuantaCorp ons digitaal kleding laten passen. Door middel van twee foto’s wordt de maat volledig in kaart gebracht. ‘We digitaliseren het menselijk lichaam van twee scans naar een 3D model. Het 3D model is volledig geschaald en meetbaar’, aldus Lex de Grijs – Head of Business Development QuantaCorp.

Hoe werkt dit?
Er worden twee scans genomen, één van de voorkant en één zijkant profiel van een persoon. Deze informatie wordt gedigitaliseerd naar een 3D model, waardoor we de juiste maat kunnen bepalen en dit alles binnen één minuut.

Op basis van deze gegevens kunnen kledingpakketten worden gedefinieerd, waardoor elke medewerker exact dat pakket krijgt dat voor hem of haar gekozen is. De voordelen van digitale maatopname t.o.v. de klassieke handmatige maatopname zijn onder andere:

• Tijdsbesparing voor medewerker en organisatie
• Er hoeft niet fysiek gemeten te worden
• Kleding kan aanblijven
• Direct een maatadvies
• Vooraf invoer van relevante kleding pakketten o.b.v. functie groep cq. persoonGeplaatst in Sijperda in het nieuws, Laatste nieuws op dinsdag 7 november 2017

Interview Sijperda Verhuur in magazine Truckstar


Geplaatst in Laatste nieuws op maandag 6 november 2017

.