Nieuws

Geplaatst in Laatste nieuws op donderdag 13 augustus 2020

Deze week is bouwend Groningen door twee promogirls van Sijperda Verhuur getrakteerd op zonnebrillen. De brillen werden dankbaar in ontvangst genomen tijdens deze zonnige dagen. Met een grijpstok is er rekening gehouden met gepaste afstand.


Geplaatst in Laatste nieuws op maandag 13 juli 2020


Geplaatst in Laatste nieuws op donderdag 9 juli 2020

In verband met de komende vakantie reinigen wij geen toilethokjes/verrijdbare toiletboxen en schaftwagens met toilet in de weken 30, 31 en 32.

Bij geen bericht van jouw kant worden de toiletten niet gereinigd en ontvang je automatisch een huurstop van 3 weken. De huurstop zul je terugzien op de eerste factuur na de Bouwvak.

Wil je tijdens deze drie weken toch van onze dienst gebruik maken? Vul dan dit online huurstop-/wijzigingsformulier in. Wanneer je het toilet op wil laten halen in week 29 en op dezelfde locatie terug wilt plaatsen in week 33, dan kun je dit ook aangeven in het formulier.

Let op! Het ophalen en terugplaatsen van de toilethokjes gebeurt op route. Hierdoor kan het zijn dat jij gedurende week 29 en week 33 niet de volledige week over onze service beschikt. Vanaf week 34 worden de toiletten weer wekelijks gereinigd.

Wil je deze mail ook aan jullie uitvoerders/projectleiders uitdelen? 

Heb je het formulier reeds ingevuld, dan is deze mail voor jou niet van toepassing.

Bij vragen kunt u contact opnemen met Toiletservice op 0512-745023 of via toiletservice@sijperdaverhuur.nl.

P.s. wij komen in de bouwvak langs om het toilet schoon te maken, zodat je na de vakantie van een schoon toilet gebruik kunt maken. Houd er rekening mee dat onze chauffeur bij het toilet kan komen.


Geplaatst in Laatste nieuws op vrijdag 3 juli 2020

‘De weg vrijgemaakt voor grotere grond- weg- en waterbouwprojecten

Sneek, 3 juli 2020

Sijperda Verhuur breidt haar positie uit als leverancier in het grondverzet. Naast de vervanging van de huidige mini-graafmachines, zijn nu ook modellen uit het midi-segment toegevoegd aan de vloot. Van het merk Kobelco zijn nu ook modellen van 3-, 4-, 5-, 7-, & 9-ton uit voorraad leverbaar. Naast graafmachines is de vloot uitgebreid met diverse modellen zwaardere Schaeff-shovels/wielladers en Bens-rupsdumpers. Voor dit traject is de verhuurder een samenwerking aangegaan met kemp Groep.

Toenemende vraag

‘Wij zien de vraag naar grondverzetmachines toenemen, met name in de zware modellen. Met deze versterking sluiten wij goed aan op de behoefte van onze klanten in de grond, weg en waterbouw (infra), met een totaalaanbod dat voldoet aan de laatste emissienormen.’ Aldus Peter Bijkerk – Algemeen directeur Sijperda Verhuur.

Over Sijperda Verhuur BV 

Sijperda Verhuur heeft in de noordelijke helft van Nederland een toonaangevende positie in de verhuur van gereedschap en bouwmachines voor de bouw, industrie en evenementen. In de dienstverlening wordt het bieden van een totaaloplossing richting zowel de zakelijke klant als de particulier centraal gesteld. Sijperda Verhuur is als generieke verhuurder onder andere actief op het vlak van bouwplaatsinrichting, evenementen, accommodaties, afzettingen, verlichting, stroomvoorziening, hoogwerkers, grondbewerking, tuingereedschap, transportmiddelen, sanitaire voorzieningen, klimaatbeheer, steigerbouw, bouw- en personenliften en valbeveiliging.


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Voor meer informatie: 

Sijperda Verhuur B.V.
Pieter Zeemanstraat 4
8606 JR Sneek

Contactpersoon: Jeroen Slagboom
Tel: 0515 426 020
marketing@sijperdaverhuur.nl 
www.sijperdaverhuur.nl  Geplaatst in Laatste nieuws op woensdag 1 juli 2020

Met trots presenteren wij onze nieuwe DAF CF! Deze aanwinst is volledig samengesteld volgens de wensen van ons specialisme Bouw- en personenliften. De DAF is wederom gespoten in een fris en herkenbaar design.


Compleet met bakwagen en autolaadkraan

De nieuwe DAF CF EURO 6 heeft van een zeven meter bakwagen en is voorzien van een Fassi autolaadkraan met een hefvermogen van 20tm. Hiermee is deze combinatie uitermate geschikt om diverse bouwliften bij onze klanten af te leveren.


Specialisme

Wij zijn gespecialiseerd in de montage en demontage van bouw- en personenliften. Met onze professionele bouwliften zijn wij actief in verschillende sectoren. Denk hierbij aan nieuwbouw, renovatieprojecten, woningbouw, en industrie. Klik hier voor meer informatie.


Geplaatst in Laatste nieuws op maandag 22 juni 2020

Nederland kent soms warme dagen, waar temperaturen van ruim 30 graden gehaald worden. Deze warme dagen duren vaak niet langer dan een week, daarom is de aanschaf van een airco een dure aangelegenheid. Huren is voor tijdelijke oplossingen altijd een goed alternatief, ook voor het koel houden van bijvoorbeeld jouw slaapkamer. 

Lees hier meer over onze mobiele airconditioner en houd die warmte buiten de deur!


Geplaatst in Laatste nieuws op dinsdag 16 juni 2020

Vandaag is bouwend Noord-Holland getrakteerd op Sijperda zonnebrillen. Deze actie staat in het kader van onze nieuwe vestiging in Zwaagdijk. Twee dames trakteren met gepaste afstand diverse bouwplaatsen in kop van Noord-Holland.


Geplaatst in Laatste nieuws, MVO op woensdag 10 juni 2020

Wij hebben deze elektrische site carriers aan onze vloot toegevoegd! Verplaats eenvoudig goederen en/of personen op grote terreinen, met 0% uitstoot! Hierdoor zijn deze site carriers tevens geschikt voor transport in afgesloten ruimtes, zoals beurshallen.


Geplaatst in Laatste nieuws op maandag 1 juni 2020

Huur jij in de maand juni een hoogwerker bij Sijperda Verhuur? Dan maak je kans op gratis snacks voor jou en 30 collega's. Onze snackwagen komt een vrijdagmiddag bij jullie bedrijf staan!

Wij maken in de eerste week van juli de winnaar bekend!


Geplaatst in Laatste nieuws op woensdag 27 mei 2020

Fysiek contact blijft voor ouderen een risico om te worden besmetting. De vraag naar mobiele spreekruimtes is daarom afgelopen periode toegenomen. Wij hebben diverse spreekruimtes gerealiseerd bij verzorgingshuizen, van tentopstellingen tot kassa units.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Schroom dan niet om contact op te nemen, onze experts staan je graag te woord met een maatoplossing, afgestemd op jouw situatie.

Sales@sijperdaverhuur.nl