Nieuws

Geplaatst in Laatste nieuws, Sijperda in het nieuws, Verhuur Nieuws op dinsdag 7 september 2021

Hoe leg je in het kort uit waar wij ons dagelijks mee bezig houden binnen Sijperda? Dat valt nog niet altijd mee. Beelden zeggen vaak meer dan woorden. Daarom hebben we een nieuwe bedrijfsvideo gemaakt, die we hierbij met trots aan jullie presenteren. De video laat in iets meer dan een minuut op hoofdlijnen zien wie we zijn. Kijk en ontdek wat we jou te bieden hebben.Geplaatst in Laatste nieuws op dinsdag 15 juni 2021

Tijdens de bouwvak zijn al onze vestigingen geopend van maandag tot en met vrijdag 08:00-17:00 uur en op de zaterdagen zijn we gesloten. De vestigingen Sneek, Emmeloord, Schagen en Steenwijk zijn na de bouwvak weer gewoon op zaterdag geopend.


Geplaatst in Laatste nieuws, Sijperda in het nieuws, Verhuur Nieuws op vrijdag 5 februari 2021

Voor meer efficiëntie en veiligheid, mede met het oog op het coronavirus, vragen we je om zoveel mogelijk contactloos of elektronisch te betalen. Onze zakelijke klanten betalen veelal op rekening, dus daarvoor verandert er niets. Kom je bij ons aan de balie dan graag zoveel mogelijk met pinpas of contactloos per mobiel betalen.Geplaatst in Laatste nieuws, Sijperda in het nieuws, Verhuur Nieuws op donderdag 4 februari 2021

Heb je momenteel een artikel van ons in huur, dat gevoelig is voor vorst? Dan is er een verhoogde kans op storing. Dit is uiteraard vervelend, maar we proberen dit ten alle tijden te voorkomen. Houd er rekening mee dat je als huurder verantwoordelijk bent voor het gehuurde artikel. Of het nu gaat om kantoor units, badkamer units, pompen of hogedrukreinigers.  

Wat kun je doen?

  • Wordt de gehuurde opstelling een periode niet gebruikt, zorg dan dat het water uit het systeem is verwijderd.
  • Indien aanwezig: laat de verwarming in de units aan staan. 

Storing, wie bel ik?
Als het artikel een storing heeft, kun je 24/7 contact opnemen met 0900-7474747.
Schroom niet om te bellen, ga zelf niet aan het artikel sleutelen, monteren of demonteren!

Of neem contact op met jouw vestiging. 


Geplaatst in Laatste nieuws, Sijperda in het nieuws, Verhuur Nieuws op vrijdag 18 december 2020

Let op:  zaterdag 19 december van 14:00u -18:00u voeren we onderhoud uit aan de website en kun je even geen web-orders plaatsen. 


Geplaatst in Laatste nieuws, Sijperda in het nieuws, Uncategorized, Verhuur Nieuws op dinsdag 8 december 2020


Tegelzetbedrijf Cornelis de Jong is, sinds we eind september onze 24/7 onbemande verhuur in Sneek introduceerden, inmiddels een trouwe gebruiker van deze dienst. Daarnaast heeft hij ons ook geholpen bij het opsporen van de kinderziektes. Dat waarderen wij zeer en dat mag gevierd worden!  

“Voor de Rugby Club Sneek huur ik regelmatig jullie mobiele lichtmast via de 24/7 app. Na afloop van de training breng ik hem ‘s avonds weer terug; dan stopt de teller. Wat een mooi systeem; dit werkt perfect!“

https://www.sijperdaverhuur.nl/24-7-huren-sneek


Flyer 24-7 -vs2.pdf


Geplaatst in Laatste nieuws, Sijperda in het nieuws, Uncategorized op donderdag 15 oktober 2020

‘Onze klanten krijgen nieuwe en veilige rolsteigers, die snel opgebouwd kunnen worden.’

Sijperda Verhuur vervangt haar totale verhuurvloot rolsteigers door de rolsteigers, ladders en trappen van Altrex. Met de ondersteuning die Altrex biedt op het gebied van opbouwinstructie, sterkte- en stabiliteit berekeningen en de veiligheid van rolsteigers d.m.v. Safe-Quick® GuardRail kan Sijperda Verhuur verdere invulling geven aan haar kernwaarden: gemak en deskundigheid. 

De Altrex-producten voldoen aan alle recente wettelijke eisen. Dat is zeker in deze periode, waarin de Inspectie SZW heeft aangekondigd strenger te gaan controleren op installatie en gebruik van rolsteigers op kleinere bouwplaatsen, erg belangrijk. Bij (juist) gebruik van Altrex rolsteigers wordt valgevaar voorkomen, en daarmee het risico van boetes en bouwstoppen.

Naast de rolsteigers kiest Sijperda Verhuur ervoor om het totale Altrex assortiment op te nemen in haar verhuurvloot. Dit betekent dat naast de Altrex rolsteigers ook de Altrex ladders, trappen en de MiTOWER bij Sijperda Verhuur gehuurd kunnen worden. Het nieuwe assortiment steigermaterieel is geheel in eigen huisstijlkleuren en logo’s uitgevoerd.

‘Met deze investering zetten wij een belangrijke stap om door te groeien in dit marktsegment. Onze klanten krijgen nieuwe en veilige rolsteigers met minder onderdelen, zodat die ook sneller opgebouwd kunnen worden. Dit verbetert het gebruikersgemak in elk opzicht.’  Aldus Peter Bijkerk - Algemeen directeur Sijperda Verhuur, op de foto samen met Eugène Derksen, CEO Altrex Group.

Meer informatie of gelijk rolsteigers huren? Klik hier.


Geplaatst in Laatste nieuws, MVO, Sijperda in het nieuws op vrijdag 9 oktober 2020

Hoe zorg jij in deze coronatijd voor een gezonde werkplek? 
Heb je al eens gedacht aan een luchtreiniger?

Wij hebben nu de mobiele TAC V+ hoog-rendement luchtreiniger in ons assortiment, die speciaal is ontworpen om de concentratie van aerosolen en fijnstofdeeltjes significant te verminderen. Zo filter je de virussen en schimmels in uw werkruimtes.

Dankzij het hoge uitblaasvolume (tot 1600 m³/h ¹) worden aerosolconcentraties en daarmee het besmettingsrisico al snel verminderd terwijl de 360° uitblaastoren zorgt voor een gelijke verspreiding van virusvrije en stofvrije lucht. De luchtreiniger wordt geleverd met F7 fijnstoffilter, H14 HEPA-filter en met geluiddempende kap (reductie van 6dB).

Meer informatie of deze luchtreiniger gelijk huren? Klik hier.


Geplaatst in Laatste nieuws, MVO, Sijperda in het nieuws op woensdag 30 september 2020

Onbemande verhuur: Primeur voor Sijperda Verhuur met pay-per-use model

In het kort:

  • Sijperda Verhuur introduceert nieuw business-model verhuur van gereedschap en bouwmachines.    
  • Gereedschap en bouwmachines 24/7 beschikbaar met onbemande verhuur.
  • Technologie berekent daadwerkelijke gebruik gereedschap en bouwmachines.
  • Kosten worden automatisch afgerekend, zonder tussenkomst van personen.


Amsterdam, 30 september 2020 - Alleen per dag huren van gereedschap en bouwmachines is verleden tijd als het aan het Nederlandse Sijperda Verhuur ligt. Samen met fintech startup FINN en Key2Asset introduceren zij pay-per-use; een nieuw business-model voor het huren en verhuren van materiaal. Sijperda is de grootste (zakelijke)verhuurder van bouwmachines en gereedschap in het Noorden van Nederland. Huurders van het bedrijf kunnen nu ook 24/7 via lockers gereedschap en bouwmachines ophalen en inleveren. Technologie in het gereedschap en de lockers berekent het daadwerkelijke gebruik en kosten worden automatisch afgerekend, zonder tussenkomst van personen.

Betalen voor gebruik

Service en kwaliteit staan hoog in het vaandel van Sijperda Verhuur. Door de samenwerking met FINN en Key2Asset is het bedrijf nu in staat een tweede manier van verhuur te introduceren voor klanten die daar behoefte aan hebben. Waar gereedschap meestal per dag gehuurd wordt, kan dat nu ook aan de hand van daadwerkelijk gebruik. Daarnaast verwachten de drie partijen dat het aantal contactmomenten tussen mensen met de nieuwe dienst tot het minimum beperkt .

André Buwalda, Financieel Manager Sijperda Verhuur: “We zijn al 30 jaar lang dé verhuurder voor particulieren en bedrijven in het Noorden van Nederland. En met deze innovatieve stap hopen we nog meer mensen gebruik te kunnen laten maken van ons aanbod. Met dit pay-per-use model zijn we sneller, flexibeler en vooralsnog ook nog eens de enige in de markt die dit aanbiedt. Een uitgelezen kans.”


Hoe het werkt

Door middel van een speciaal lockersysteem kan de huurder op elk moment bij Sijperda Verhuur terecht. Een speciale app die is gebouwd door Key2Asset, communiceert met de locker en die registreert de starttijd van de verhuur. Vervolgens schakelt de app met FINN, een fintech startup van ING, op het moment van retourneren. Deze schakeling zorgt ervoor dat er een autonome betaling plaatsvindt.

--> : https://www.sijperdaverhuur.nl/24-7-huren-sneek

Arlette van Warmerdam, product lead bij FINN: “Klanten laten betalen voor hun daadwerkelijke gebruik, is wat ons betreft een geweldige manier om te innoveren in deze branche. Wij verwachten dat pay-per-use afrekenmodellen een enorme impact zullen hebben op veel type bedrijven en de hele financiële sector. Betalen voor gebruik is een geweldige manier om concurrentievoordeel te behalen, zoals deze samenwerking laat zien.”

John Versmissen, CEO Giant Leap Technologies en oprichter Key2Asset: “Al ruim 15 jaar ontwikkelen wij slimme oplossingen voor bedrijven die inzicht en controle willen hebben over hun assets. In deze samenwerking laten we de brede inzetbaarheid van ons Key2Asset hardware en platform zien. Van een toegangsbeheersysteem en gebruikers-app tot een dashboard en koppeling met FINN aan toe - we doen als system integrator vaak het hele traject en blijven vervolgens deze dienst verlenen. Dat onderscheidt ons van anderen."


Geplaatst in Laatste nieuws op donderdag 13 augustus 2020

Deze week is bouwend Groningen door twee promogirls van Sijperda Verhuur getrakteerd op zonnebrillen. De brillen werden dankbaar in ontvangst genomen tijdens deze zonnige dagen. Met een grijpstok is er rekening gehouden met gepaste afstand.