Nieuws

Geplaatst in Laatste nieuws, Verhuur Nieuws op vrijdag 7 december 2018

In verband met de komende kerstvakantie reinigen wij de toilethokjes/verrijdbare toiletboxen niet in de weken 52 en 1. Als u een toilet in huur heeft ontvangt u automatisch een huurstop, welke u terugziet op de eerste factuur na de kerstvakantie.

Indien u tijdens bovengenoemde weken toch van onze diensten gebruik wilt maken,verzoeken wij u dit via het online huurstop-/wijzigingsformulier op Mijnsijperda (online klantportal) aan ons door te geven. 

Wanneer u het toilet op wil laten halen in week 51 en op dezelfde locatie terug wilt plaatsen in week 2, dan kunt u dit ook aangeven op het hierboven genoemde formulier. Let op! Het ophalen en terugplaatsen van de toilethokjes gebeurt op route. Hierdoor kan het zijn dat u gedurende week 50 en week 2 niet de volledige week over onze service kunt beschikken.

Vanaf week 2 worden de toilethokjes/verrijdbare toiletboxen weer wekelijks gereinigd.

Bij vragen kunt u contact opnemen met Sijperda Toiletservice op 0512-745023 of via toiletservice@sijperdaverhuur.nl


Geplaatst in Laatste nieuws op vrijdag 30 november 2018

Ter waardering van een goede klant, die alle bestellingen via onze website doet, hebben wij persoonlijk een taart langs gebracht.

Aannemersbedrijf De Jong Ursem profiteert van de online bestelmogelijkheden op sijperdaverhuur.nl. Het afgelopen jaar heeft dit bedrijf alle bestellingen via de website gedaan, waardoor ze bij elke bestelling van extra korting hebben genoten.  Op de website van Sijperda Verhuur krijgt u bij elke bestelling 10% extra korting over het bestelbedrag.


Geplaatst in Laatste nieuws, MVO op donderdag 29 november 2018

Vandaag hebben ruim 20 scholieren van diverse VMBO scholen meegelopen binnen diverse afdelingen van Sijperda Verhuur, om te kijken welke werkzaamheden aansluiten bij hen interesses.

Uit voorgaande jaren in gebleken dat dit de jongeren helpt bij het oriënteren op een toekomstige baan. 


Geplaatst in Laatste nieuws, Sijperda in het nieuws op maandag 19 november 2018

Het is vandaag Wereld Toilet Dag. Op deze dag wordt extra aandacht gevraagd aan de 2,4 miljard mensen die niet beschikken over normale sanitaire voorzieningen. Sijperda Toiletservice was vanochtend live in twee radio uitzendingen van Omrop Fryslân, waarin onze toiletchauffeur Henk enthousiast zijn dagelijkse werkzaamheden toelicht. 

Luister hier naar de uitzendingen:

Uitzending 07:00 - 08:00 - live vanaf minuut 42:00

Uitzending 08:00 - 09:00 - live vanaf minuut 20:00




Geplaatst in Laatste nieuws, MVO op dinsdag 6 november 2018

Sijperda Verhuur vandaag aanwezig tijdens Beroepenfeest On Stage. Tijdens dit evenement informeren wij jongeren van het VMBO over diverse beroepen binnen onze organisatie. 

We nodigen de jongeren uit voor de Doedag op 29 november. Tijdens deze Doedag mogen de jongeren bij diverse afdelingen binnen Sijperda Verhuur meelopen om te kijken welke werkzaamheden aansluiten bij hen interesses. Uit voorgaande jaren in gebleken dat dit de jongeren helpt bij het oriënteren op een toekomstige baan.


Geplaatst in Laatste nieuws, Verhuur Nieuws op woensdag 17 oktober 2018

Met deze uitbreiding kunnen wij de kwaliteit van Toiletservice blijven waarborgen en zetten wij een belangrijke stap met oog op groei van de organisatie.

De lichtgewichte servicewagen, door de aluminium opbouw, kan +/- 35 reinigingen per dag doen. Daarnaast is de servicewagen voorzien van een elektrische laadklep, wat de efficiëntie in werkzaamheden ten goede komt. Door deze laadklep wordt onze chauffeur lichamelijk minder belast, wat past in het MVO beleid van de organisatie.


Geplaatst in Laatste nieuws, Sijperda in het nieuws, Verhuur Nieuws op zaterdag 6 oktober 2018

Met de uitbreiding van het hoofdkantoor in Sneek krijgt de organisatie de mogelijkheid om de komende jaren door te groeien.


Geplaatst in Laatste nieuws, Sijperda in het nieuws op dinsdag 2 oktober 2018

Vanaf 15 oktober bent u voor het huren van materieel van harte welkom bij het buurpand Einsteinstraat 1.


Geplaatst in Laatste nieuws, MVO op dinsdag 11 september 2018

Nieuwe DAF CF 410 FAN 6x2 met open laadbak, voorzien van een laad- en loskraan, toegevoegd aan onze vrachtwagenvloot.