Nieuws

Onbezorgd het nieuwe jaar in
Geplaatst op maandag 6 december 2021

Diefstal en vandalisme kosten jaarlijks veel geld en leveren veel frustratie op bij ondernemers en gemeentes. Dit geldt zeker in deze donkere dagen. Wil je tijdelijk extra veiligheid op de bouwplaats, parkeerplaats of rond accommodaties? We faciliteren je graag met verlichting, camerabeveiliging en afzettingen. Doe je aanvraag via: sales@sijperda.nl


Geplaatst in Laatste nieuws op maandag 6 december 2021

Van 27 december tot en met 7 januari: 8.00 tot 17.00 uur.
Alle vestigingen zijn gesloten op zaterdag 25 december & 1 januari.
Vrijdag 31 december zijn onze vestigingen gesloten om 12.00 uur.Geplaatst in Laatste nieuws, MVO, Verhuur Nieuws op donderdag 2 december 2021

100% 𝘥𝘶𝘶𝘳𝘻𝘢𝘢𝘮, 𝘫𝘦 𝘳𝘶𝘪𝘬𝘵 𝘯𝘪𝘬𝘴 𝘦𝘯 𝘫𝘦 𝘩𝘰𝘰𝘳𝘵 𝘯𝘪𝘬𝘴. 𝘞𝘦𝘦𝘵 𝘫𝘦 𝘩𝘦𝘵 𝘢𝘭?

Het zijn onze nieuwe elektrische JCB 19C-1E mini-graafmachines! Met de toevoeging van deze schone technologie aan onze vloot willen we schadelijke uitstoot beperken en de luchtkwaliteit in gevoelige omgevingen verbeteren, vooral in stedelijk gebied en afgesloten ruimtes. Dit speelt ook bij aanbestedingen een steeds belangrijkere rol. 


Deze nieuwe 1,9-tons rupsgraver JCB 19C-1E is opgewassen tegen de zwaarste werkomstandigheden en levert dezelfde prestaties als het dieselmodel 19C. De elektrische minigraafmachine werkt geruisloos, wat belangrijk kan zijn voor bijvoorbeeld aannemers die ook ’s nachts in stedelijk gebied willen werken. De driecellige accu wordt snel opgeladen en kan 4 uren onafgebroken werken. Dit is in de praktijk vergelijkbaar met het gemiddelde werk voor een volledige dag. Het ontbreken van uitlaatgassen zal voor de meeste mensen echter het belangrijkste pluspunt zijn.

Met deze investering zetten we weer een belangrijke stap in de verdere verduurzaming en elektrificatie van onze vloot. Wij hebben diverse oplossingen om emissieloos te werken. We adviseren je graag!


Geplaatst in Laatste nieuws, MVO, Sijperda in het nieuws op donderdag 4 november 2021

Vanuit onze duurzame ambitie en de wens om de kwaliteit van onze brandstof te verbeteren hebben we nu de overstap gemaakt naar het nieuwe HVO7 via leverancier Veenema. Dit is een duurzame dieselbrandstof zonder toevoeging van een bio-component. Hiermee realiseren we een CO₂-reductie van 6% voor onze eigen vloot en voor de machines die we verhuren. Bovendien is deze brandstof gemiddeld 4% efficiënter door de betere verbranding. We bieden ook oplossingen als je volledig CO₂-neutraal aan de slag wilt met ons materieel. We adviseren je graag!


Geplaatst in Laatste nieuws, Sijperda in het nieuws, Verhuur Nieuws op dinsdag 7 september 2021

Hoe leg je in het kort uit waar wij ons dagelijks mee bezig houden binnen Sijperda? Dat valt nog niet altijd mee. Beelden zeggen vaak meer dan woorden. Daarom hebben we een nieuwe bedrijfsvideo gemaakt, die we hierbij met trots aan jullie presenteren. De video laat in iets meer dan een minuut op hoofdlijnen zien wie we zijn. Kijk en ontdek wat we jou te bieden hebben.Geplaatst in Laatste nieuws op dinsdag 15 juni 2021

Tijdens de bouwvak zijn al onze vestigingen geopend van maandag tot en met vrijdag 08:00-17:00 uur en op de zaterdagen zijn we gesloten. De vestigingen Sneek, Emmeloord, Schagen en Steenwijk zijn na de bouwvak weer gewoon op zaterdag geopend.


Geplaatst in Laatste nieuws, Sijperda in het nieuws, Verhuur Nieuws op vrijdag 5 februari 2021

Voor meer efficiëntie en veiligheid, mede met het oog op het coronavirus, vragen we je om zoveel mogelijk contactloos of elektronisch te betalen. Onze zakelijke klanten betalen veelal op rekening, dus daarvoor verandert er niets. Kom je bij ons aan de balie dan graag zoveel mogelijk met pinpas of contactloos per mobiel betalen.Geplaatst in Laatste nieuws, Sijperda in het nieuws, Verhuur Nieuws op donderdag 4 februari 2021

Heb je momenteel een artikel van ons in huur, dat gevoelig is voor vorst? Dan is er een verhoogde kans op storing. Dit is uiteraard vervelend, maar we proberen dit ten alle tijden te voorkomen. Houd er rekening mee dat je als huurder verantwoordelijk bent voor het gehuurde artikel. Of het nu gaat om kantoor units, badkamer units, pompen of hogedrukreinigers.  

Wat kun je doen?

  • Wordt de gehuurde opstelling een periode niet gebruikt, zorg dan dat het water uit het systeem is verwijderd.
  • Indien aanwezig: laat de verwarming in de units aan staan. 

Storing, wie bel ik?
Als het artikel een storing heeft, kun je 24/7 contact opnemen met 0900-7474747.
Schroom niet om te bellen, ga zelf niet aan het artikel sleutelen, monteren of demonteren!

Of neem contact op met jouw vestiging. 


Geplaatst in Laatste nieuws, Sijperda in het nieuws, Verhuur Nieuws op vrijdag 18 december 2020

Let op:  zaterdag 19 december van 14:00u -18:00u voeren we onderhoud uit aan de website en kun je even geen web-orders plaatsen. 


Geplaatst in Laatste nieuws, Sijperda in het nieuws, Uncategorized, Verhuur Nieuws op dinsdag 8 december 2020


Tegelzetbedrijf Cornelis de Jong is, sinds we eind september onze 24/7 onbemande verhuur in Sneek introduceerden, inmiddels een trouwe gebruiker van deze dienst. Daarnaast heeft hij ons ook geholpen bij het opsporen van de kinderziektes. Dat waarderen wij zeer en dat mag gevierd worden!  

“Voor de Rugby Club Sneek huur ik regelmatig jullie mobiele lichtmast via de 24/7 app. Na afloop van de training breng ik hem ‘s avonds weer terug; dan stopt de teller. Wat een mooi systeem; dit werkt perfect!“

https://www.sijperdaverhuur.nl/24-7-huren-sneek


Flyer 24-7 -vs2.pdf