Over Sijperda

Wij zijn Sijperda Verhuur

Je kiest voor Sijperda Verhuur als je ontzorgd wilt worden bij het huren van gereedschap en bouwmachines. Met 30 jaar ervaring en meerdere vestigingen verspreid in de noordelijke helft van Nederland is Sijperda Verhuur dé verhuurspecialist van het Noorden.

Er wordt vanuit onze vestigingen voor de verhuur gezorgd. Ons aanbod bestaat uit een breed assortiment machines voor de bouwnijverheid en industrie waarbij onze focus ligt op een totaaloplossing voor onze klanten. Wij richten ons vooral op de beroepsmatige gebruiker, zoals onder andere aannemersbedrijven, industriële bedrijven, gemeenten, woningstichtingen, installatiebedrijven, schildersbedrijven en hoveniersbedrijven. 

Naast materieelverhuur kennen wij diverse Specialismen.

De openingstijden zijn voor alle vestigingen van maandag t/m vrijdag 7.00 tot 17.00 uur.

Maar ook de particulier, die met professioneel materiaal wil klussen, is bij ons van harte welkom. Onze vestigingen in Sneek, Emmeloord, Schagen en Steenwijk zijn dan ook op zaterdagochtend van 9.00 uur tot 12.00 uur geopend, waardoor wij deze klussers goed van dienst kunnen zijn tegen een speciaal weekend tarief.

Sijperda Verhuur is VCA* gecertificeerd.

Al ons personeel is VCA-gecertificeerd. De veiligheid voor ons personeel is een belangrijk punt dat uiteraard blijvend aandacht verdient. Werknemers worden in bezit gesteld van de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen. Materieel wordt tijdig gekeurd volgens de eisen van wettig daartoe bevoegde instanties. Daarnaast houdt onze uitvoering voortdurend toezicht op een veilige werkomgeving. O


Missie

Sijperda Verhuur verhuurt met een zo breed mogelijk assortiment (bouw)materieel voor de professionele gebruiker. De klant staat centraal in doen en laten van personeel en organisatie. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen zit in de genen van de organisatie en uit zich onder andere in duurzame innovaties. 

Visie

Sijperda Verhuur wil als generieke verhuurder toonaangevend zijn en/of blijven in de noordelijke helft van Nederland. De klant wil zoveel mogelijk ontzorgt worden. Veiligheid van mens en materiaal wordt steeds belangrijker en daar kunnen wij een belangrijke rol in vervullen door de juiste investeringen te doen. In het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen zal Sijperda Verhuur haar verantwoordelijkheid nemen o.a. door jaarlijks haar CO2 footprint te monitoren en te verlagen.

Strategie

Sijperda Verhuur streeft een gestage groei na, welke voornamelijk door overnames en openingen van nieuwe vestigingen kan plaats vinden.  De investeringen dienen meer als voorheen beoordeeld te worden op return of investment, maar ook op duurzaamheid, door de inzet van nieuwe duurzame technologieën. Bij Sijperda Verhuur steven we altijd naar een serviceniveau boven klantverwachting.

Naar onze MVO pagina