Over Sijperda

Je kan aan de slag!

Met ruim 30 jaar ervaring in de verhuur van bouwmachines en gereedschap is Sijperda de verhuurspecialist van het Noorden. Een breed assortiment materieel voor zowel de professional als particulier. Van aannemer, schilder, stratenmaker en hovenier tot de klusser die thuis graag de handen uit de mouwen steekt. Onze missie is om geruisloos en snel te leveren, zodat jij aan de slag kan!

Of het nu gaat om accommodaties, sanitair, stroomvoorzieningen, graafmachines, hoogwerkers, steigermateriaal, hef-/hijsmiddelen, verwarming, valbeveiliging of gereedschappen voor tuin, hout, metaal en beton. Onze eigen expeditie verzorgt het transport en de logistiek, dus de lijnen zijn kort.

Daarnaast hebben we Specialismen in huis die service bieden in de vorm van berekening en constructie van steigers of bouwliften, inrichting van bouwplaatsen of evenementen, ledigen en reinigen van toiletten en montage van klimaatinstallaties. We denken graag met je mee in een totaaloplossing.

Gemak

Met 12 vestigingen in de noordelijke helft van Nederland en een eigen expeditie zijn de lijnen kort en kunnen we snel schakelen. Bekijk hier waar de dichtstbijzijnde vestiging zich voor jou bevindt. Hier staan ze voor je klaar met het juiste materieel en deskundige service. Voor jouw gemak!

Onze vestigingen zijn geopend van maandag t/m vrijdag 7.00 tot 17.00 uur. Daarnaast zijn de vestigingen in Sneek, Emmeloord en Steenwijk ook open op zaterdagochtend van 9.00 tot 12.00 uur. In het weekend hanteren we een speciaal tarief. Hiermee zijn we ook de particuliere klusser goed van dienst. Echt handig is dat je via de webshop 24/7 online kunt reserveren; op het moment dat het jou uitkomt.

Veilig

Veiligheid staat bij ons voorop. Ons bedrijf en al ons personeel zijn daarom VCA-gecertificeerd. Werknemers werken met de juiste, persoonlijke beschermingsmiddelen. En het materieel wordt tijdig gekeurd volgens de eisen van wettelijk bevoegde instanties.

Milieubewust

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen wordt steeds belangrijker bij al onze dagelijkse handelingen. Zo houden wij bij de samenstelling van ons assortiment bijvoorbeeld rekening met brandstofgebruik, uitstoot, geluids- en trillingsniveaus, waterverbruik en recyclebaarheid. Verder zijn we transparant over prijzen en garanderen altijd de juiste prijs-kwaliteitverhouding. Meer over MVO.

Wij zijn Sijperda Verhuur!

Bekijk hier onze bedrijfsvideo: