Over Sijperda

Wij zijn Sijperda Verhuur

Je kiest voor Sijperda Verhuur als je ontzorgd wilt worden bij het huren van gereedschap en bouwmachines. Met meer dan 30 jaar ervaring en meerdere vestigingen verspreid in de noordelijke helft van Nederland is Sijperda Verhuur dé verhuurspecialist van het Noorden.

Ons aanbod bestaat uit een breed assortiment machines voor de bouwnijverheid en industrie waarbij onze focus ligt op een totaaloplossing voor onze klanten. Wij richten ons vooral op de beroepsmatige gebruiker zoals aannemersbedrijven, industriële bedrijven, gemeenten, woningstichtingen, installatiebedrijven, schildersbedrijven en hoveniersbedrijven. 

Naast materieelverhuur kennen wij diverse Specialismen.

De openingstijden zijn voor alle vestigingen van maandag t/m vrijdag 7.00 tot 17.00 uur.

Maar ook de particulier, die met professioneel materiaal wil klussen, is bij ons van harte welkom. Onze vestigingen in Sneek, Emmeloord, Schagen en Steenwijk zijn dan ook op zaterdagochtend van 9.00 uur tot 12.00 uur geopend, waardoor wij deze klussers goed van dienst kunnen zijn tegen een speciaal weekendtarief.

Sijperda Verhuur is VCA gecertificeerd

Al ons personeel is VCA-gecertificeerd. Veiligheid staat voorop. Werknemers bezitten de juiste, persoonlijke beschermingsmiddelen. Materieel wordt tijdig gekeurd volgens de eisen van wettig bevoegde instanties. Daarnaast houdt onze uitvoering voortdurend toezicht op een veilige werkomgeving.


Missie
Sijperda Verhuur verhuurt een zo breed mogelijk assortiment (bouw)materieel aan de professionele gebruiker. De klant staat daarbij centraal. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen zit in de genen van de organisatie en dit uit zich onder andere in duurzame innovaties.

Visie
Sijperda Verhuur wil als generieke verhuurder toonaangevend zijn en/of blijven in de noordelijke helft van Nederland. De klant wil zoveel mogelijk ontzorgd worden. Veiligheid van mens en materiaal wordt steeds belangrijker en daar kunnen wij een belangrijke rol in vervullen door de juiste investeringen te doen. In het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen zal Sijperda Verhuur haar verantwoordelijkheid nemen o.a. door jaarlijks haar CO2 footprint te monitoren en te verlagen.

Strategie
Sijperda Verhuur streeft een gestage groei na, welke voornamelijk door overnames en openingen van nieuwe vestigingen kan plaats vinden.  De investeringen dienen meer als voorheen beoordeeld te worden op return of investment, maar ook op duurzaamheid, door de inzet van nieuwe duurzame technologieën. Bij Sijperda Verhuur streven we altijd naar een serviceniveau boven klantverwachting.

Naar onze MVO pagina