Over Sijperda

Sijperda Verhuur, dé verhuurspecialist van het Noorden

Met bijna 30 jaar ervaring en meerdere vestigingen verspreid in Noord Nederland is Sijperda Verhuur dé verhuurspecialist van het Noorden.

Er wordt vanuit onze vestigingen voor de verhuur gezorgd. Ons aanbod bestaat uit een breed assortiment machines voor de bouwnijverheid en industrie waarbij onze focus ligt op een totaaloplossing voor onze klanten. Wij richten ons vooral op de beroepsmatige gebruiker, zoals onder andere aannemersbedrijven, industriële bedrijven, gemeenten, woningstichtingen, installatiebedrijven, schildersbedrijven en hoveniersbedrijven. 

Naast materieelverhuur kennen wij diverse Specialismen.

De openingstijden zijn voor alle vestigingen van maandag t/m vrijdag 7.00 tot 17.00 uur.

Maar ook de particulier, die met professioneel materiaal wil klussen, is bij ons van harte welkom. Onze vestigingen in Sneek, Emmeloord, Drachten, Heerenveen, Schagen en Stadskanaal zijn dan ook op zaterdagochtend van 9.00 uur tot 12.00 uur geopend, waardoor wij deze klussers goed van dienst kunnen zijn tegen een speciaal weekend tarief.

Sijperda Verhuur is VCA* gecertificeerd.

De Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers is een controlelijst voor bedrijven waarmee zij aan kunnen tonen dat zij veiligheid, gezondheid en milieu beheersen tijdens het uitvoeren van werkzaamheden op de werkvloer. Tevens bevat deze norm aanvullende eisen om het veiligheidsbewustzijn tijdens het werk te verhogen.

Al ons personeel is VCA-gecertificeerd. De veiligheid voor ons personeel is een belangrijk punt dat uiteraard blijvend aandacht verdient. Werknemers worden in bezit gesteld van de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen.

Materieel wordt tijdig gekeurd volgens de eisen van wettig daartoe bevoegde instanties. Daarnaast houdt onze uitvoering voortdurend toezicht op een veilige werkomgeving. Op deze wijze is de veiligheid van onze werknemers en andere bouwplaats bezoekers zoveel als mogelijk gewaarborgd.

*Zie ook: www.vca.nl