Sijperda Verhuur

Onze uitgebreide verhuurafdeling in combinatie met een breed scala aan specialismen zorgen ervoor dat u compleet ontzorgd wordt, snel en servicegericht!

Over Sijperda

Sijperda Verhuur, dé verhuurspecialist van het Noorden

Sijperda Verhuur is dé verhuurspecialist van het Noorden en is met haar uitgebreide assortiment een begrip in de bouw en andere sectoren.

Met meer dan 25 jaar ervaring en meerdere vestigingen verspreid in Noord Nederland is Sijperda Verhuur dé verhuurspecialist van het Noorden.

Er wordt vanuit onze vestigingen voor de verhuur gezorgd. Ons aanbod bestaat uit een breed assortiment machines voor de bouwnijverheid en industrie waarbij onze focus ligt op een totaaloplossing voor onze klanten. Wij richten ons vooral op de beroepsmatige gebruiker, zoals onder andere aannemersbedrijven, industriële bedrijven, gemeenten, woningstichtingen, installatiebedrijven, schildersbedrijven en hoveniersbedrijven. 

Naast de verhuur kennen wij een aantal Specialismen:

 • Steigerbouw
  De vestiging in Leeuwarden is gespecialiseerd in Steigerbouw. Wij beschikken over een gemotiveerd team aan VCA - gecertificeerde steigerbouwers en werken met het allround steigersysteem.
 • Hangbruginstallaties
  De vestiging Groningen beschikt over een afdeling Hangbruginstallaties, die met een gecertificeerd team in het gehele noorden en westen actief is met monteren, verplaatsen en demonteren van hangbruggen. Ook beschikt vestiging Groningen over een ruim assortiment trappen & ladders, welke wij ook voor u mogen keuren.
 • Bouw- en Tandheugelliften
  Vanuit Sneek verzorgen wij, middels een gecertificeerd team, de op- en afbouw van onze of uw Bouwliften en Tandheugelliften.
 • Klimaatbeheer
  Ons specialisme Klimaatbeheer wordt vanuit de vestiging Schagen gerealiseerd. Zij zorgen ervoor dat u als klant in een behaaglijk klimaat kunt blijven werken.
 • Opleidingen
  Op de verdieping van onze vestiging in Heerenveen, vindt u het Sijperda Opleidingscentrum. Hier verzorgen wij opleidingen op het gebied van veilig werken zoals: BHV, VCA, Heftruck, Hoogwerker enz.
 • Valbeveiliging
  Door de overname van High Safety kunnen we nu ook Valbeveiliging en Dakrandbeveiliging als specialisme aanbieden. High Safety is gevestigd in onze voormalige verhuurlocatie in Heerenveen aan de Stapeling 7.
 • Evenementen
  De advisering en verhuur van materieel voor Evenementen wordt vanuit elke vestiging verzorgd..


Maar ook de Particulier, die met professioneel materiaal wil klussen, is bij ons van harte welkom. Onze vestigingen in Sneek, Emmeloord, Drachten, Heerenveen, Schagen en Stadskanaal zijn dan ook op zaterdagochtend van 9.00 uur tot 12.00 uur geopend, waardoor wij deze klussers goed van dienst kunnen zijn tegen een speciaal weekend tarief.

De openingstijden zijn voor alle vestigingen van maandag t/m vrijdag 7.00 tot 17.00 uur.


Jos Jellesma
Directeur