Over Sijperda

Sijperda Verhuur, dé verhuurspecialist van het Noorden

Met bijna 30 jaar ervaring en meerdere vestigingen verspreid in Noord Nederland is Sijperda Verhuur dé verhuurspecialist van het Noorden.

Er wordt vanuit onze vestigingen voor de verhuur gezorgd. Ons aanbod bestaat uit een breed assortiment machines voor de bouwnijverheid en industrie waarbij onze focus ligt op een totaaloplossing voor onze klanten. Wij richten ons vooral op de beroepsmatige gebruiker, zoals onder andere aannemersbedrijven, industriële bedrijven, gemeenten, woningstichtingen, installatiebedrijven, schildersbedrijven en hoveniersbedrijven. 

Naast materieelverhuur kennen wij diverse Specialismen.

De openingstijden zijn voor alle vestigingen van maandag t/m vrijdag 7.00 tot 17.00 uur.

Maar ook de particulier, die met professioneel materiaal wil klussen, is bij ons van harte welkom. Onze vestigingen in Sneek, Emmeloord, Schagen, Stadskanaal en Steenwijk zijn dan ook op zaterdagochtend van 9.00 uur tot 12.00 uur geopend, waardoor wij deze klussers goed van dienst kunnen zijn tegen een speciaal weekend tarief.

Sijperda Verhuur is VCA* gecertificeerd.

Al ons personeel is VCA-gecertificeerd. De veiligheid voor ons personeel is een belangrijk punt dat uiteraard blijvend aandacht verdient. Werknemers worden in bezit gesteld van de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen.

Materieel wordt tijdig gekeurd volgens de eisen van wettig daartoe bevoegde instanties. Daarnaast houdt onze uitvoering voortdurend toezicht op een veilige werkomgeving. Op deze wijze is de veiligheid van onze werknemers en andere bouwplaats bezoekers zoveel als mogelijk gewaarborgd.


Missie, Visie, Strategie

Missie

Sijperda Verhuur verhuurt met een zo breed mogelijk assortiment (bouw)materieel voor de professionele gebruiker. De klant staat centraal in doen en laten van personeel en organisatie. MVO krijgt volop aandacht o.a. door het toepassen van duurzame innovaties. Dit alles tegen een bevredigend rendement, noodzakelijk voor de groei en voortbestaan van de onderneming.

Visie

Sijperda Verhuur wil als generieke verhuurder marktleider zijn en/of blijven in Noord Nederland. Op een toonaangevende en professionele wijze dient zij zich zo te profileren in de markt. De klant wil zoveel mogelijk ontzorgt worden. Veiligheid van mens en materiaal wordt steeds belangrijker en daar kunnen wij een belangrijke rol in vervullen door de juiste investeringen te doen. De toenemende milieueisen van materieel en omgeving zijn kostenverhogend, maar bieden daarentegen ook kansen. In het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen zal Sijperda Verhuur haar verantwoordelijkheid nemen o.a. door jaarlijks haar CO2 footprint te monitoren en te verlagen.

Strategie

Sijperda Verhuur streeft een gestage groei na, welke voornamelijk door overnames en openingen van nieuwe vestigingen kan plaats vinden. Ook nieuwe marktsegmenten, zoals evenementen en industrie kunnen (verder) ontwikkeld worden. De investeringen dienen meer als voorheen beoordeeld te worden op return of investment, maar ook op duurzaamheid, door de inzet van nieuwe duurzame technologieën. De focus op de key prestatie-indicatoren (KPI’s) zijn continu onderdeel van het managementsysteem van de organisatie en dienen als rode lijn door de organisatie te lopen. Indien nodig zal de organisatie aangepast worden aan de kritieke succesfactoren.

Naar onze MVO pagina