Klantenservice en contact

U huurt bij Sijperda Verhuur

Heeft u een vraag? Wilt u iets huren?
U kunt ons bereiken via het contactformulier of via telefoonnummer 0900-7474747.

Wij zijn maandag t/m vrijdag geopend van 7.00 uur tot 17.00 uur.
Op zaterdag zijn wij van 9.00 uur tot 12.00 uur geopend in Sneek, Heerenveen, Emmeloord, Drachten, Schagen en Stadskanaal. Andere vestigingen zijn zaterdags gesloten.

De contactgegevens van onze vestigingen kunt u vinden op de vestigingen pagina.

Klant worden
Wilt u klant worden bij ons? Dan kunt u door middel van het registratie formulier een klantnummer aanvragen. Om uw aanmelding te verwerken hebben wij tevens een kopie van uw kvk-inschrijving nodig.

Afhalen
U kunt de artikelen vermeld in onze huurgids, mits op voorraad, bij één van de vestigingen reserveren/afhalen of laten bezorgen.
Vooraf demonstreren wij eerst het gebruik van het te huren artikel, zodat u op de juiste manier te werk kunt gaan. Indien gewenst kunnen wij u de gebruiksinstructies leveren.

Telefonisch bestellen
Eén telefoontje met één van onze verhuurmedewerkers is genoeg voor een goede en snelle invulling van uw huuraanvraag. U kunt ons tijdens kantooruren bereiken op telefoonnr. 0900-7474747.

Per fax of per e-mail bestellen
Bestellingen kunt u naar één van onze vestigingen verzenden.
Zo kunt u uw bestelling plaatsen op het moment dat het u schikt.

Via de website bestellen
U kunt er nu ook voor kiezen om via de website te bestellen. Uw bestelling wordt binnen enkele uren verwerkt en bevestigd.

Bezorgen
Met onze eigen vervoerdienst bezorgen wij door heel Nederland.

Sneldienst
Spoedbestellingen kunnen ook door ons verzorgd worden.
Vraag geheel vrijblijvend naar een prijsopgave.

Advies
Door jarenlange ervaring in de verhuurbranche kunnen wij u een onafhankelijk en vrijblijvend advies geven op het gebied van al onze verhuurmaterialen.

Storingen
Mocht er een storing met ons verhuurmateriaal plaatsvinden, dan wordt deze zo snel en adequaat mogelijk verholpen. Onze storingsdienst staat dan ook 24 uur per dag, 7 dagen in de week ter beschikking via telefoonnummer 0515-745019.

* Schroom niet om te bellen, ga niet zelf aan het materiaal sleutelen, monteren of demonteren.