Eigen risico cascoverzekering

U wilt toch ook geen onverwachte hoge kosten door een ongelukkige schade aan het huurmaterieel? In deze tijd van ondernemen begrijpen wij dat en daarom hebben wij onze verzekeringsvoorwaarden niet alleen aangepast, maar geven wij u ook een extra optie.

Aanpassing verzekeringsvoorwaarden
In de verzekeringsvoorwaarden (versie V1507) hebben wij de hoogte van het eigen risico voor u kunnen verlagen; in sommige gevallen zelfs tot € 0,-.

Geen eigen risico 
Bij Sijperda Verhuur kunt u ervoor kiezen om uw eigen risico bij cascoschade af te kopen. Heeft u een schadegeval?, dan vergoedt Sijperda Verhuur in dat geval de schade! Mits u volledig voldaan heeft aan onze voorwaarden. Het enige dat wij u vragen is een kleine verhoging van het percentage verzekeringspremie (5% meer).

Maak uw keuze
Standaard blijft u verzekerd volgens de voorwaarden in de bijlage. Maar wilt u ook, net als vele bedrijven, van het voordeel van afkoop gebruik maken? Vul dan online het formulier via de volgende link in en maak binnen 1 minuut de overstap!

Heeft u na het lezen van de nieuwe verzekeringsvoorwaarden nog vragen? Dan lichten wij u deze graag toe. Wij zijn bereikbaar op info@sijperdaverhuur.nl of 0515-426020.

Uw debiteurennummer kunt u vinden op de facturen en huurcontracten.