Eigen risico cascoverzekering

Je wil toch ook geen onverwachte hoge kosten door een ongelukkige schade aan het huurmaterieel? In deze tijd van ondernemen begrijpen wij dat en daarom hebben wij onze verzekeringsvoorwaarden niet alleen aangepast, maar geven wij je ook een extra optie.

Aanpassing verzekeringsvoorwaarden
In de verzekeringsvoorwaarden (versie V052024) hebben wij de hoogte van het eigen risico voor je kunnen verlagen; in sommige gevallen zelfs tot € 0,-.

Geen eigen risico 
Bij Sijperda Verhuur kun je ervoor kiezen om je eigen risico bij cascoschade af te kopen. Heb je een schadegeval?, dan vergoedt Sijperda Verhuur in dat geval de schade! Mits je volledig voldaan heeft aan onze voorwaarden. Het enige dat wij je vragen is een kleine verhoging van het percentage verzekeringspremie (5% meer).

Maak je keuze
Standaard blijf je verzekerd volgens de voorwaarden in de bijlage. Maar wil je ook, net als vele bedrijven, van het voordeel van afkoop gebruik maken? Vul dan online het formulier via de volgende link in en maak binnen 1 minuut de overstap!

Heb je na het lezen van de nieuwe verzekeringsvoorwaarden nog vragen? Dan lichten wij je deze graag toe. Wij zijn bereikbaar op verzekeringen@sijperdaverhuur.nl of 0515-426020.

Je debiteurennummer kun je vinden op de facturen en huurcontracten.