Digitaal kleding passen bij Sijperda Verhuur!

vrijdag 10 november 2017

Als organisatie vinden wij het belangrijk dat onze medewerkers er professioneel bijlopen maar zeker net zo belangrijk, de kleding moet goed zitten. Een goede pasvorm en de juiste maat zijn belangrijke ingrediënten om lekker te kunnen bewegen in bedrijfskleding. Nieuwe technologieën maken het mogelijk om de juiste maat tegenwoordig eenvoudig en goed te bepalen. Hierdoor kunnen onze medewerkers in korte tijd kleding passen zonder huidige kledingstukken uit te hoeven doen.

Op uitnodiging van Zijlstra beroepskleding & HAVEP heeft QuantaCorp ons digitaal kleding laten passen. Door middel van twee foto’s wordt de maat volledig in kaart gebracht. ‘We digitaliseren het menselijk lichaam van twee scans naar een 3D model. Het 3D model is volledig geschaald en meetbaar’, aldus Lex de Grijs – Head of Business Development QuantaCorp.

Hoe werkt dit?
Er worden twee scans genomen, één van de voorkant en één zijkant profiel van een persoon. Deze informatie wordt gedigitaliseerd naar een 3D model, waardoor we de juiste maat kunnen bepalen en dit alles binnen één minuut.

Op basis van deze gegevens kunnen kledingpakketten worden gedefinieerd, waardoor elke medewerker exact dat pakket krijgt dat voor hem of haar gekozen is. De voordelen van digitale maatopname t.o.v. de klassieke handmatige maatopname zijn onder andere:

• Tijdsbesparing voor medewerker en organisatie
• Er hoeft niet fysiek gemeten te worden
• Kleding kan aanblijven
• Direct een maatadvies
• Vooraf invoer van relevante kleding pakketten o.b.v. functie groep cq. persoon


Terug