Valbeveiliging

High Safety: Expert in valbeveiliging

High Safety is een jong en dynamisch allround veiligheidsbedrijf in Heerenveen. High Safety biedt expertise in valbeveiliging aan in de breedste zin van het woord. Graag stellen wij ons aan u voor door middel van deze pagina.

Diensten

Voor al uw vragen over onze diensten met betrekking tot collectieve valbeveiliging, zoals het monteren of leveren van veiligheidsnetten, dakrandbeveiliging en ander verschillende soorten netten, kunt u bij ons terecht. 

Netten

High Safety is uw partner op het gebied van veilig werken op hoogte. High Safety helpt u met industriƫle valbeveiliging, randbeveiliging of verhuur van een degelijke trappentoren.

Wij plaatsen en monteren voor elke oppervlakte op elk gewenste hoogte veiligheid en veiligheidsnetten. Met een industrieel veiligheidsnet en vangnet dat altijd strak en gesloten hangt waarborgt u de veiligheid van uzelf en de werknemers. Alle netten zijn gekeurd, getest en voldoen aan de strenge norm NEN1263-1, het gaat tenslotte om uw veiligheid.

Dak en randbeveiliging

High Safety biedt voor het werken op daken praktische oplossingen. Zo hebben we diverse randbeveiliging constructies beschikbaar voor u, bijvoorbeeld door de inzet van aluminium leuningconstructies eventueel in combinatie met veiligheidsnetten. Ook bij dak en randbeveiliging draait het voornamelijk altijd om de veiligheid van u en uw personeel.

Wij ontwikkelen voor elke situatie de ideale randbeveiliging. Of het hierbij nu gaat om permanente dakrandbeveiliging of tijdelijke. Ons leuningwerk voldoet altijd aan recente normeringen en is beschikbaar in verschillende uitvoeringen . Voor vrijwel elk type staal- en betonbouwconstructie zijn onze oplossingen doeltreffend inzetbaar.