Aluminium schoorsteensteiger

Weekprijs
(excl. BTW / incl. BTW)
148,00 / 179,08
Transport code 2 Wat is dit?
Meer weten? Bel mij terug
De einddatum is een indicatie, je dient nog wel definitief af te melden voor retour.
Subtotaal € 148,00
€ 179,08 incl. BTW
Verzekering 7% € 10,36 Wat is dit?
Totaal € 158,36
€ 191,62 incl. BTW

Deze schoorsteensteiger kan enkelzijdig worden opgebouwd en is toepasbaar op elke dakhelling van 30 tot en met 60 graden.

Lichtgewicht aluminium schoorsteensteigers zorgen voor een veilige werkplek bij het uitvoeren van bouw, onderhoud en reparatiewerkzaamheden op de nok en op de helling van het dak. De schoorsteensteigers zijn op een snelle eenvoudige manier te monteren en te demonteren.

Er zit een losse (te verlengen) ladder bij de schoorsteensteiger die er naast kan worden gelegd om het dak te beklimmen. Door de ladders te verlengen en de opbouw lager op het dak te plaatsen kun je ook een schoorsteen midden op het dak voorzien van een steiger. Ook kun je het geheel verbreden door een loopbrug te gebruiken (ook bij ons te huur) en zodoende de schoorsteensteiger te gebruiken om bijvoorbeeld een dakkapel te plaatsen of gebruiken om zonnepanelen midden op het dak te monteren.


- Afmetingen platform: 2,57 x 0,61 m
- Max. belasting: 200 kg/m²Voorgestelde artikelen

Ladderlift 19 meter benzine

De ladderlift is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld een verhuizing of transporteren van bouwmateriaal op moeilijk te bereikbare plaatsen. Bij gebruik van de ladderlift zijn er...

Toevoegen
Dagprijs
€ 148,00
Weekprijs
€ 358,00