6 en 7 november Promotiedagen in MartiniPlaza te Groningen

dinsdag 9 oktober 2018

Op 6 en 7 november zijn wij weer vertegenwoordigd tijdens de Promotiedagen in MartiniPlaza te Groningen waar wij u, samen met 600 exposanten, graag verwelkomen.

Onder het genot van een hapje en een drankje laten wij zien dat we ons vak verstaan en een oplossing kunnen bieden, volledig afgestemd op uw situatie. Maak onder andere kennis met onze oplossingen op gebied van verwarmen en drogen.

Openingstijden 

6 november 12.00 - 22.00 uur geopend voor bezoekers
7 november 12.00 - 22.00 uur geopend voor bezoekers

Parkeergelegenheden

Komt u met de auto, dan adviseren wij u de mogelijkheid van de pendelbus te overwegen. Naast parkeren op P+R zijn er nog drie andere parkeermogelijkheden nabij Martiniplaza. Houd er rekening mee dat een parkeergelegenheid vol kan staan. Door informatiepanelen langs de kant van de weg en verkeersregelaars wordt u naar beschikbare parkeerplaatsen geleid.

De drie parkeergelegenheden zijn:

  • In de parkeergarage tegenover Martiniplaza. Dit is betaald parkeren. De parkeergarage is geopend van 7:00 – 24:00 uur.
  • Op de Drafbaan in het Stadspark. De Drafbaan ligt vlak bij Martiniplaza. Parkeren is gratis. Het terrein is de gehele dag beschikbaar.
  • Bij de Gasunie in het Stadspark. Het parkeerterrein van de Gasunie ligt vlak bij Martiniplaza. Parkeren is gratis. Het terrein is vanaf 17:00 uur beschikbaar.

Parkeren op het parkeerterrein van Sportpark Corpus den Hoorn en in de omliggende wijken raden wij af. Parkeren op deze plekken kan tot overlast leiden. Zowel de gebruikers van het Sportpark als de omwonenden willen wij niet tot last zijn. Met de pendelbusdienst en de beschikbare parkeerterreinen rondom Martiniplaza zijn er voldoende mogelijkheden om uw auto te parkeren.


Terug