Belangrijke update in Mijn Sijperda

dinsdag 12 maart 2024

Graag informeren wij je over een belangrijke update met betrekking tot de inlogmethode op jouw Sijperda Verhuur account. Om ervoor te zorgen dat jouw gegevens optimaal beschermd zijn, hebben we de inlogmethode vernieuwd. Om deze verbeteringen van kracht te laten zijn, verzoeken wij je vriendelijk om je Sijperda Verhuur account opnieuw te activeren.

Hieronder volgt een stappenplan waarin staat toegelicht hoe je dit kan doen.

Stap 1: Ga naar sijperdaverhuur.nl/gebruiker/nieuw
Ga naar sijperdaverhuur.nl/gebruiker/nieuw. Dit is de pagina waarop je je account (opnieuw) kan activeren.
Op deze pagina wordt gevraagd naar je e-mailadres. Vul hier je e-mailadres in en klik op de knop 'versturen'.

Stap 2: Je ontvangt een activatiemail
Na het versturen van je e-mailadres wordt er een activatiemail naar dit e-mailadres verstuurd. De e-mail ziet er (ongeveer) als volgt uit:Open deze mail en klik op 'Klik hier' in de tekst. Er opent zich een webpagina waarop je je wachtwoord kan instellen.
*Let op: de activatielink in beperkt geldig. 

Stap 3: Wachtwoord instellen
Op deze pagina wordt gevraagd naar een wachtwoord. Hier kan je zelf een nieuw wachtwoord instellen voor je account. Vul het wachtwoord zowel bij 'Wachtwoord' als bij 'Wachtwoord bevestigen' in en klik op de knop 'Activeren'.
*Het wachtwoord moet uit minimaal 12 karakters bestaan.
Gebruik voor een sterk wachtwoord een combinatie van kleine letters, hoofdletters, cijfers en speciale tekens (bijv. !, @, #, :, } en /).

Stap 4: Account geactiveerd
Na het activeren van het wachtwoord, heb jij je account opnieuw geactiveerd. Je krijgt boven aan de pagina, in een groen balk, de melding: 'Je account is succesvol geactiveerd. Je bent nu ingelogd.' Dit ziet er als volgt uit:

Vanaf nu kun je met je (opnieuw) ingestelde wachtwoord inloggen op je Sijperda Verhuur account.

Terug