Duurzame stap door verdere elektrificatie van vloot

donderdag 2 december 2021
100% ๐˜ฅ๐˜ถ๐˜ถ๐˜ณ๐˜ป๐˜ข๐˜ข๐˜ฎ, ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ณ๐˜ถ๐˜ช๐˜ฌ๐˜ต ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฌ๐˜ด ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ฉ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ต ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฌ๐˜ด. ๐˜ž๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ข๐˜ญ?

Het zijn onze nieuwe elektrische JCB 19C-1E mini-graafmachines! Met de toevoeging van deze schone technologie aan onze vloot willen we schadelijke uitstoot beperken en de luchtkwaliteit in gevoelige omgevingen verbeteren, vooral in stedelijk gebied en afgesloten ruimtes. Dit speelt ook bij aanbestedingen een steeds belangrijkere rol. 


Deze nieuwe 1,9-tons rupsgraver JCB 19C-1E is opgewassen tegen de zwaarste werkomstandigheden en levert dezelfde prestaties als het dieselmodel 19C. De elektrische minigraafmachine werkt geruisloos, wat belangrijk kan zijn voor bijvoorbeeld aannemers die ook โ€™s nachts in stedelijk gebied willen werken. De driecellige accu wordt snel opgeladen en kan 4 uren onafgebroken werken. Dit is in de praktijk vergelijkbaar met het gemiddelde werk voor een volledige dag. Het ontbreken van uitlaatgassen zal voor de meeste mensen echter het belangrijkste pluspunt zijn.

Met deze investering zetten we weer een belangrijke stap in de verdere verduurzaming en elektrificatie van onze vloot. Wij hebben diverse oplossingen om emissieloos te werken. We adviseren je graag!

Terug