Sijperda Verhuur breidt wagenpark uit met nieuwe transportcombinatie

vrijdag 15 mei 2020

Met trots presenteren wij onze nieuwe transportcombinatie! Volledig samengesteld volgens de wensen van Sijperda Verhuur. Met 18 vrachtwagens in de vloot is deze nieuwste aanwinst het topmodel waar wij de grootste en zwaarste transporten mee kunnen uitvoeren. Het trekkend voertuig is een sterke Volvo FH 460, voorzien van een Fassi autolaadkraan met daarachter een uitschuifbare Nooteboom semi-dieplader. De Volvo is gespoten in een fris en opvallend design.

Uitermate geschikt voor zware en grote ladingen

De geavanceerde 460 pk tellende Volvo FH Euro 6 is het topmodel van Volvo en voldoet aan de nieuwste veiligheidssystemen. De Volvo is voorzien van vele extra’s zoals Volvo Dynamic Steering, hiermee kan de stuurbekrachtiging digitaal naar de wens van de chauffeur worden afgesteld. De zware autolaadkraan heeft een zwenkbereik van 360 graden, een maximaal hefmoment van 54tm. en een reikwijdte van 14 meter. De kraan is daarom uitermate geschikt om zware en grote ladingen gemakkelijk te kunnen laden, lossen of verplaatsen.

Uitschuifbare laadvloer

Opvallend aan de hydraulisch gestuurde 3-assige semi-dieplader van Nooteboom zijn het hefbed de hydraulisch uitschuifbare laadvloer en de extra grote opritten van 5 meter. Dit maakt transport van groot materiaal, zoals 10 meter units en grote hoogwerkers, geen enkel probleem.

Terug