Sijperda Verhuur fietst mee voor Rondje Friesland!

dinsdag 25 juni 2024

Afgelopen zaterdag heeft Sijperda Verhuur met veel enthousiasme deelgenomen aan Rondje Friesland 2024. Daarmee werd geld ingezameld voor de Stichting Wensambulance Noord-Nederland.

Afgelopen weekend deden 50 deelnemers van verschillende bedrijven mee aan Rondje Friesland, georganiseerd door Jorritsma Bouw. Een intense en indrukwekkende route van 312 kilometers werd afgelegd, dwars door vijf provincies. Een aantal sportieve collega’s van Sijperda stapten op de fiets en trapten mee voor het goede doel. Wat zijn we trots op het fantastische nieuws dat onze collega’s de uitdagende Rondje Friesland tocht hebben volbracht! Met prachtig weer, veel aanmoediging en top verzorging bij alle stoplocaties was het een fantastische dag!

Samen met bevriende bedrijven Jorritsma Bouw, Rotshuizen Geense Advocaten, Julius van der Werf, Iedema Projectstoffeerders, Van der Sluis en KMC, hebben we ons ingezet om geld in te zamelen voor de Stichting Wensambulance Noord Nederland. Deze stichting helpt ernstig zieke mensen hun laatste wensen te vervullen.

€ 17.233 opgehaald voor de wensambulance Noord Nederland

Bij de finish in Bolsward werd het ingezamelde bedrag van €17.233,- bekendgemaakt!

Dankzij dit mooie bedrag kan de Wensambulance Noord Nederland hun waardevolle werk voortzetten

Meer weten? Bezoek Rondje Friesland en het nieuwsbericht van Radio Spannenburg.


Terug