Sijperda Verhuur introduceert uitbreiding assortiment grondverzet-machines

vrijdag 3 juli 2020

‘De weg vrijgemaakt voor grotere grond- weg- en waterbouwprojecten

Sneek, 3 juli 2020

Sijperda Verhuur breidt haar positie uit als leverancier in het grondverzet. Naast de vervanging van de huidige mini-graafmachines, zijn nu ook modellen uit het midi-segment toegevoegd aan de vloot. Van het merk Kobelco zijn nu ook modellen van 3-, 4-, 5-, 7-, & 9-ton uit voorraad leverbaar. Naast graafmachines is de vloot uitgebreid met diverse modellen zwaardere Schaeff-shovels/wielladers en Bens-rupsdumpers. Voor dit traject is de verhuurder een samenwerking aangegaan met kemp Groep.

Toenemende vraag

‘Wij zien de vraag naar grondverzetmachines toenemen, met name in de zware modellen. Met deze versterking sluiten wij goed aan op de behoefte van onze klanten in de grond, weg en waterbouw (infra), met een totaalaanbod dat voldoet aan de laatste emissienormen.’ Aldus Peter Bijkerk – Algemeen directeur Sijperda Verhuur.

Over Sijperda Verhuur BV 

Sijperda Verhuur heeft in de noordelijke helft van Nederland een toonaangevende positie in de verhuur van gereedschap en bouwmachines voor de bouw, industrie en evenementen. In de dienstverlening wordt het bieden van een totaaloplossing richting zowel de zakelijke klant als de particulier centraal gesteld. Sijperda Verhuur is als generieke verhuurder onder andere actief op het vlak van bouwplaatsinrichting, evenementen, accommodaties, afzettingen, verlichting, stroomvoorziening, hoogwerkers, grondbewerking, tuingereedschap, transportmiddelen, sanitaire voorzieningen, klimaatbeheer, steigerbouw, bouw- en personenliften en valbeveiliging.


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Voor meer informatie: 

Sijperda Verhuur B.V.
Pieter Zeemanstraat 4
8606 JR Sneek

Contactpersoon: Jeroen Slagboom
Tel: 0515 426 020
marketing@sijperdaverhuur.nl 
www.sijperdaverhuur.nl  


Terug