Sijperda Verhuur kiest voor Altrex rolsteigers

donderdag 15 oktober 2020

‘Onze klanten krijgen nieuwe en veilige rolsteigers, die snel opgebouwd kunnen worden.’

Sijperda Verhuur vervangt haar totale verhuurvloot rolsteigers door de rolsteigers, ladders en trappen van Altrex. Met de ondersteuning die Altrex biedt op het gebied van opbouwinstructie, sterkte- en stabiliteit berekeningen en de veiligheid van rolsteigers d.m.v. Safe-Quick® GuardRail kan Sijperda Verhuur verdere invulling geven aan haar kernwaarden: gemak en deskundigheid. 

De Altrex-producten voldoen aan alle recente wettelijke eisen. Dat is zeker in deze periode, waarin de Inspectie SZW heeft aangekondigd strenger te gaan controleren op installatie en gebruik van rolsteigers op kleinere bouwplaatsen, erg belangrijk. Bij (juist) gebruik van Altrex rolsteigers wordt valgevaar voorkomen, en daarmee het risico van boetes en bouwstoppen.

Naast de rolsteigers kiest Sijperda Verhuur ervoor om het totale Altrex assortiment op te nemen in haar verhuurvloot. Dit betekent dat naast de Altrex rolsteigers ook de Altrex ladders, trappen en de MiTOWER bij Sijperda Verhuur gehuurd kunnen worden. Het nieuwe assortiment steigermaterieel is geheel in eigen huisstijlkleuren en logo’s uitgevoerd.

‘Met deze investering zetten wij een belangrijke stap om door te groeien in dit marktsegment. Onze klanten krijgen nieuwe en veilige rolsteigers met minder onderdelen, zodat die ook sneller opgebouwd kunnen worden. Dit verbetert het gebruikersgemak in elk opzicht.’  Aldus Peter Bijkerk - Algemeen directeur Sijperda Verhuur, op de foto samen met Eugène Derksen, CEO Altrex Group.

Meer informatie of gelijk rolsteigers huren? Klik hier.

rolsteigers

Terug