Sijperda Verhuur leverancier van Leeuwarden-Fryslân 2018

maandag 22 januari 2018

Sijperda Verhuur b.v. heeft zich als sponsor verbonden aan Leeuwarden-Fryslân 2018. Vanmiddag is de overeenkomst op het kantoor van LF2018 ondertekend. ,,Sijperda Verhuur speelt straks met name een belangrijke rol als preferred supplier van professionele materialen voor de projecten”, zegt Tjeerd van Bekkum. ,,En daar zijn we natuurlijk hartstikke blij mee!” De CEO van Leeuwarden-Fryslân 2018 vervolgt: ,,Met de samenwerking met Sijperda

Verhuur kunnen we bouwen op een professionele levering van materialen voor de projecten van Leeuwarden-Fryslân 2018. De duurzame innovaties van de nieuwe partner passen uitstekend bij de ambitie van LF2018. Jos Jellesma, commissaris van Sijperda Verhuur, zegt: ,,Het programma van Culturele Hoofdstad van Europa 2018 is zeer divers en uitdagend en verdient de beste materialen voor de projecten. We zijn daarom blij dat we als partner onze duurzame professionele materialen kunnen leveren.”

Sijperda Verhuur verhuurt met een zo breed mogelijk assortiment (bouw)materieel voor de professionele gebruiker. Sinds 2016 is het Sijperda Duurzaam label geïntroduceerd, waarbij de klant nu ook duurzaam materieel kan huren. Zowel personeel als de materialen dragen bij aan het duurzaam ondernemen. 


Terug