Sijperda Verhuur Official Supplier Thialf!

maandag 28 oktober 2013

Randstad, Actifood en Sijperda official supplier van Thialf 

Als official supplier worden Randstad, Actifood en Sijperda verhuur per direct exclusief leverancier van Thialf. Randstad voor het inlenen van het horecapersoneel, Actiefood als horecaleverancier en Sijperda Verhuur voor het inlenen van materiaal bij evenementen. De sponsorbijdragen van de official suppliers helpen om de ambities van Thialf verder te ontwikkelen en de schaatssport beter te faciliteren. 

Thialf is een interessant platform voor het bedrijfsleven. De ondertekening van de contracten met deze drie official suppliers bevestigen dat. Thialf zal de komende maanden meer bedrijven aan zich gaan binden door beleid te ontwikkelen voor potentiiële founders, partners, suppliers en de businessclub. De thema’s sport, energie, water en vitaliteit hebben hierbij de speciale aandacht. De positieve aandacht van het bedrijfsleven is ook zichtbaar in de businessclub, die weer een langzame groei laat zien.

 

Op de foto, van links naar rechts: 

Zojuist zijn in de businessclub op Thialf, tijdens de NK afstanden, de contracten getekend door Eelco Derks, directeur Thialf, Jos Jellesma, directeur Sijperda Verhuur, Jan Veenstra, directeur VHNC Actifood en Remco stolk, directeur regio Noord van Randstad

Terug