Sijperda Verhuur presenteert nieuwe serie hoogwerkers

woensdag 18 april 2018


Onlangs heeft Sijperda Verhuur een nieuwe serie Genie hoogwerkers aangeschaft. Deze serie varieert van knik-telescoophoogwerkers tot schaarhoogwerkers en van aanhanghoogwerkers tot eenpersoonshoogwerkers. 


Op de foto wordt de serie officieel overhandigd door Casper Kroon (accountmanager HDW Noord Nederland) aan Peter Bijkerk (directeur Sijperda Verhuur).


Het uitgebreide assortiment hoogwerkers biedt voor elke klus op hoogte een oplossing. Met dit brede aanbod hoogwerkers is de Sijperda Verhuur niet meer weg te denken in bouwend Nederland. Door de aanschaf van deze nieuwe serie kan de vraag uit de markt bediend blijven met hoogwerkers die voldoen aan de verwachting van elke klant. Op de onderstaande foto is een greep uit deze serie uitgelicht.

Wat opvalt is dat een nieuw type hoogwerker is toegevoegd aan aan de serie Knik-telescoophoogwerkers. Het grootste verschil zit hem in het maximale gewicht wat de manbak mag dragen. De vorige types konden 300 kg dragen over het hele werkbereik maar deze kan 454 kg dragen in een bepaald werkbereik. Deze hoogwerker maakt deel uit van de nieuwe Genie hoogwerkers met een nieuwe beveiliging: Lift Guard-contactalarm. Het alarm wordt standaard aangeboden op alle nieuwe Genie zelfrijdende knikarm en telescoophoogwerkers. Het nieuwe Lift Guard-contactalarm van Genie is ontworpen als een elektronisch secundair beveiligingssysteem, ontworpen om anderen onmiddellijk te activeren en te waarschuwen dat de operator mogelijk hulp nodig heeft.

Terug