Sijperda Verhuur reist twee weken fossielvrij tijdens Elfwegentocht

woensdag 27 juni 2018

Van 1 tot en met 14 juli wordt in het kader van de Culturele Hoofdstad Leeuwarden-Frysl├ón 2018 de Elfwegentocht georganiseerd. Sijperda Verhuur doet mee met het hoofdkantoor in Sneek.

Sijperda Verhuur gaat met het hoofdkantoor in Sneek gedurende deze twee weken fossielvrij reizen. Tijdens de Elfwegentocht gaan alle bedrijfswagens en vrachtwagens van het hoofdkantoor blauwe diesel tanken bij Texaco Veenema Sneek. Vanaf de Elfwegentocht stelt de Texaco aan de Oude Oppenhuizerweg blauwe diesel beschikbaar. Deze diesel wordt gemaakt van afvalproducten uit de voedingsmiddelenindustrie, waardoor deze brandstof volledig fossielvrij is.

Carpoolen 

Naast het wagenpark gaat het kantoorpersoneel van het hoofdkantoor gedurende de Elfwegentocht fossielvrij van en naar het werk reizen. Om dit te kunnen realiseren wordt naast de inzet van een elektrische bedrijfswagen, fietsen en openbaarvervoer, ook veel gebruik gemaakt van carpoolen. Sijperda Verhuur zal een auto huren die op blauwe diesel rijdt om zodoende ieder tijdens de Elfwegentocht fossielvrij te laten reizen.

Terug