Uitbreiding assortiment beton- en steenbewerking

donderdag 12 januari 2012
Uitbreiding assortiment beton- en steenbewerking

Sijperda Verhuur heeft de afgelopen maand geïnvesteerd in een groot aantal vloerbreekhamers en boor- & breekhamers om u op het gebied van beton- en steenbewerking nog beter van dienst te kunnen zijn.

Hilti TE 700-AVR Boor- & breekhamers 230V 7,9 kg:

De TE 700-AVR onderscheidt zich in lichte tot zware werkzaamheden voornamelijk op de wand - zelfs gedurende lange tijd en is tevens te gebruiken bij sloop en correctiewerkzaamheden of voor het verwijderen van wandtegels en bepleistering.

Reserveer dit artikel online! Klik hier.

Hilti TE 1000-AVR Vloerbreekhamers 230V 11 kg:

De TE 1000-AVR onderscheidt zich in sloop- en breekwerk van beton of metselwerk, zowel voor vloeren als wanden en breek- en correctiewerkzaamheden voor deur- en raamopeningen of het renoveren van alle soorten vloeren.

Reserveer dit artikel online! Klik hier.

Hilti TE 3000-AVR Vloerbreekhamers 230V 30 kg:

De indrukwekkende TE 3000-AVR beschikt over een uitzonderlijke slagkracht voor grote betonafbraakwerken. Ideaal voor het snel en gemakkelijk uitbreken van asfalt of voor het aanleggen van wegen, herstellingswerken en rioleringswerken. De TE 3000-AVR heeft geen compressor nodig en is daarom gemakkelijk te vervoeren, is erg veelzijdig en klaar voor gebruik in maar enkele seconden!

Reserveer dit artikel online! Klik hier.

Tevens zijn er voor de TE 700-AVR boor- breekhamers  en  TE 1000-AVR vloerbreekhamers stofzuigsystemen aangeschaft, deze afzuigkits kunnen op de machine gemonteerd worden en in combinatie met een stofzuiger 95% van het schadelijke stof onmiddellijk ter hoogte van de beitel afzuigt. Dit resulteert in een gezondere werkomgeving en een hogere productiviteit.

In combinatie met deze materialen zijn er nieuwe zelfscherpende beitels aangeschaft zodat uw klus gegarandeerd zal slagen!

Terug