Uitbreiding vrachtwagenvloot

dinsdag 11 september 2018

Wij hebben een nieuwe DAF CF 410 FAN 6x2 met open laadbak, voorzien van een laad- en loskraan, toegevoegd aan onze vrachtwagenvloot. Met deze uitbreiding zetten wij een belangrijke stap met oog op groei van de organisatie.

Het betreft een DAF CF 410 FAN 6x2 bakwagen met Fassi autolaadkraan. De DAF CF 410 is voorzien van een Daycab. Waarin een MX-11 motor met 300 K/W en 408 pk Euro 6 met een geautomatiseerde TraXon versnellingsbak met 12 versnellingen. De motor is voorzien van een Driver Performance Assistant (DPA). DPA is een interactief programma dat de chauffeur ondersteunt bij het bereiken van de meest zuinige rijstijl, wat aansluit bij de MVO visie van de organisatie. Daarnaast voldoet de vrachtwagen aan de Eur-6 norm.

De DAF CF 410 FAN 6x2 bakwagen heeft belangrijke vernieuwingen aan het chassis voor een ongekende opbouwvriendelijkheid van de bakwagen.

Wij bedanken Bedrijfswagen Service Friesland voor de goede service wensen chauffeur Arjen Meijerhof veel succes en veilige kilometers toe!

Terug