Zorg dat jouw onderneming er weer fris bij staat

donderdag 19 maart 2020

Door het coronavirus zijn er onzekere tijden aangebroken. Sportscholen, scholen en horecagelegenheden moeten tijdelijk (gedeeltelijk) dicht in strijd tegen het coronavirus. Tijdens deze periode gaan we creatief om met onze tijd, zo kunnen klussen gestart worden waar we normaal in alle hectiek van de dag geen tijd voor hadden. Sijperda Verhuur denk graag met jou mee. Behoefte aan een meedenkende specialist? Neem contact op met de vestiging bij jou in de buurt!

Vloeren reinigen
De vloeren van jouw onderneming grondig reinigen? Er is verschillende reinigingsapparatuur voor verschillende doeleinden. Met een schrob-/zuigmachine maak je gemakkelijk grote oppervlaktes schoon. Voor de middel grote oppervlaktes is een woodboy te gebruiken. 

Kleinere oppervlaktes, bijvoorbeeld kleedkamers, douches of toiletten, zijn geschikt om met een stoomreiniger te reinigen. 

Voor vloeren met tapijt is een tapijt-/vloerenreiniger uitkomst. Deze machine is zeer breed inzetbaar en de meest hardnekkige vlekken zijn verleden tijd. Ook is deze machine geschikt voor autobekleding, ideaal voor het reinigen van bijvoorbeeld bedrijfsauto’s.

Groot terrein reinigen
Voor het reinigen van grote terreinen rondom jouw pand zijn de veegmachines van Sijperda Verhuur een mooie oplossing. Met deze machines zorg jij ervoor dat ook het terrein rondom jouw pand er weer stralend bij ligt. Voor het extreme werk kun je een veegmachine op benzine gebruiken en voor het wat lichtere werk is een zit- veegmachine een uitkomst. Beschik jij over een heftruck? Dan is de hydraulische veegmachine een ideale oplossing!

Terras reinigen
Het terras eens grondig reinigen is nooit een slecht idee. Als deze crisis voorbij is, staat de vakantiedrukte weer voor de deur. Zorg ervoor dat jouw terras weer straalt tijdens de zomermaanden. Een hogedrukreiniger is een milieuvriendelijke en efficiënte manier om het terras te reinigen. Lees hier meer informatie over hoe je het beste je terras kunt reinigen.

Terug