Luchtverdeelslangen

Op aanvraag

De prijs van dit artikel is op aanvraag. Wil je meer weten over dit artikel? Bel mij terug


  • Luchtverdeelslangen
  • Luchtverdeelslangen
  1. Luchtverdeelslangen
  2. Luchtverdeelslangen

Voor het gelijkmatig en energiezuinig verdelen van warme lucht op jouw locatie heeft Sijperda de oplossing. De luchtverdeelslangen zijn opgebouwd per standaardlengte en hangen wij op locatie voor je op. Wij berekenen graag hoeveel vermogen je nodig hebt en maken een ophangplan met prijsopgave.

Het gebruik van een luchtverdeelslang geeft een energiebesparing tot 30% vergeleken met de standaard-inblaaswijze met roosters en losse slangen. Dit komt door een betere verdeling van de in te blazen lucht op een lagere snelheid met minder geluid. De temperatuur is dan veel constanter over de hele vloeroppervlakte.

Onze luchtverdeelslangen zijn niet los te huren, maar alleen compleet met montage en demontage door onze specialisten van Klimaatbeheer. Neem contact op met ons op voor een prijsopgave.


Sijperda Specialisme
Dit artikel valt onder een van de specialismen waarmee wij, met gecertificeerd personeel en de hoogste kwaliteit materieel, volledig in je behoefte kunnen voorzien.
Voorgestelde artikelen
Luchtgordijn 230 V

Luchtgordijn 230 V

Dit elektrisch verwarmd luchtgordijn biedt in bijna alle gevallen uitkomst wanneer u de deur van uw winkel, restaurant, winkelcentrum of bankgebouw open wilt laten staan....
Luchtgordijn 400 V

Luchtgordijn 400 V

Dit elektrisch verwarmd luchtgordijn van 2 meter breed biedt in bijna alle gevallen uitkomst wanneer u de deur van uw winkel, restaurant, winkelcentrum of bankgebouw...